Следвайте ни

Удрят кьоравото! 4 зодии се уреждат с най-чаканото до края на седмицата

viber icon

Добрите новини за тези 4 зодии ще са причина за голямо щастие за всяка от тях, пише actualno.com. 
 
Седмицата ще бъде динамична, наситена със събития и особено с добри новини за тези 4 зодии.

ОВЕН

Овните имат много очаквания за щастливи събития в живота им, които сякаш все не успяват да достигнат. Нещата за тях ще започнат да се нареждат малко по малко. Първата голяма новина, която ще преобърне живота им и ще донесе много щастие, облекчение и спокойствие, е свързана с любовния им живот. Представителите на тази зодия, които чакат развой в отношенията с половинката си относно това дали ще се съберат, ще продължат ли заедно и какво ще се случи с връзката им, могат да се успокоят, защото всичко ще се нареди. Писано ви е да сте заедно и никой не може да ви раздели. Овните, които са в дългогодишни връзки, ще получат предложение за следваща крачка във взаимоотношенията си. Не се страхувайте, а приемете с радост, защото ви чакат много щастливи моменти заедно.

ТЕЛЕЦ

И Телците ще имат своя щастлив момент и ще получат голяма новина, за която отдавна мечтаят. Най-хубавото от всичко е, че всичко се нарежда точно, както трябва и се случва в точното време. Голямата промяна в живота на Телците ще дойде под положителен тест за бременност. Това така чакано събитие ще донесе много емоции и ще забравите за всички трудности, ако сте имали такива досега. Не бързайте да казвате на близки и приятели, първо преживейте този момент заедно с половинката си и след това споделете с всички други. Вие го заслужавате!

ВЕЗНИ

Везните са в седмица, в която сякаш всичко върви с главата надолу. Това не бива да ги притеснява, защото след всяка буря изгрява слънце, а слънцето за тях ще дойде по-скоро от очакваното. Финансовите проблеми, които някои Везни може би имат, скоро ще останат в миналото. Голямата новина тази седмица за представителите на зодия Везни, е свързана с финансовата им стабилност. Ще получат неочаквана сума пари – под формата на бонус, наследство или печалба от игра. Това ще се отрази чудесно на бъдещите им планове и ще покрият разходите, за които досега са се чудили как точно ще се справят с тях. Имайте търпение, финансовата помощ идва. 

РИБИ

Рибите имат много интересна седмица, наситена с всякакви събития. Най-голямото от тях ще е свързано с любовния им живот. Съвсем случайно ще се срещнат със стара любов от миналото, за която не са се сещали от много време. Искрата помежду им ще пламне отново и ще излязат на незабравима „първа“ среща след толкова много години. Рибите с радост ще открият, че пламъкът между тях сякаш никога не е угасвал, че човекът срещу тях е много по-сериозен и отговорен. Тази седмица ще бъде изключително романтична за Рибите, а романтиката ще продължи и през есента. Очаквайте!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?