Следвайте ни

Ударили сте бинго, ако бащата на децата ви е от тези зодии

viber icon
При избора на партньор в живота, жената често се ръководи само от няколко основни момента: финансовото състояние и социален статус. Всичко това е важно за изграждането на силно семейство. Понякога, обаче не е толкова лесно да се предскаже, какъв съпруг и най-важното бащата е подходящ за наследниците.

Специалистите по съзвездия съветват, когато избирате идеалния баща за потомство, да разгледат по-отблизо неговите зодиакални характеристики. Например, наред с другите, се отличават ТОП-5 представители на Зодиака, които са най-отговорните и свръх грижовни партньори.

Според астролозите тези мъже обожават децата и никога няма да оставят дама в неизгодна позиция:

Телец
Телецът заслужено получава „златния медал“ в този рейтинг. Той е от категорията на онези бащи, които понякога са по-грижовни от майката. Разбира се, представителят на тази зодия е малко скучен, но в същото време изключително търпелив и нежен. Този човек знае точно кога и с какво да храни бебето, кое зърно е добро и кое трябва да се изхвърли. Далновиден, весел, отговорен и умен - за такъв татко може само да мечтаете.

Дева

 
Представителят на този знак никога няма да упрекне любимата си, че е уморена и не изпълнява "съпружеските си задължения". Той ще нахрани хленчещото бебе през нощта и ще му организира истинско шоу през деня. Такъв мъж няма да се уплаши от новината за попълването в семейството, а напротив, ще даде смисъла на живота. Този господин не бива да се пропуска!

Лъв

Почетното трето място се заема от Царя на джунглата. Като истински „цар на зверовете“ той е готов да поеме отговорност за бъдещото потомство. Много преди раждането на бебето, Лъвът ще се запаси с памперси и креватче, а също така ще си купи играчки. Мама може с радост да износи сина или дъщеря си, когато е уверена в съпруга си.

Рак

Пука сапунени мехурчета с децата или може бърка оризова каша. Ракът ще направи всичко това, без затруднения и с удоволствие. Въпреки понякога трудния си характер в работата и във връзките, този мъж е чаровен с децата. Може би, единственият недостатък в общуването с наследниците му е прекалената доброта. Лесно е да намотаеш въжета, около такъв баща и в този случай винаги трябва да има строга, но справедлива майка.
 
Козирог
Независимо от възрастта, Козирогът се държи изключително мъдро и търпеливо в отношенията с наследниците си. Той не се кара, но чете полезни лекции, казва под формата на шеги, но и заплашва с пръст. За този човек броят на наследниците няма значение. Той ще намира време за всички, пише actualno.com. Рядко, като всички родители, може да бъде малко строг. И все пак, никога няма да се провали и ще е справедлив.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?