1939

Удари я в земята: Дъщерята на Наталия Симеонова я задмина по хубост, вижте каква красавица е станала

Наталия Симеонова може да се обяви за една доволна и щастлива жена последните години. Бившата водеща вече не живее в България, а в къщата на бившия си любов Денис Ризов в САЩ. Дъщеря им Виктория пък дава много поводи за гордост на родителите си и става все по-красива.

Наскоро единствената наследничка на тв водещата накара популярната си майка да се върне в родината си, защото се дипломира в специалност "Психология" в СУ.

Брюнетката има намерение да се реализира по специалността си и поне засега не дава индикация, че иска да върви по стъпките на именитите си родители. Или не съвсем, защото успоредно с психологията, Вики се занимава и с музика, освен това е представител на много известна марка продукти за козметика.

Вики се занимава с рок музика, но и с народни песни и творчество и има много интереси, а също и голям потенциал, заради който със сигурност този път майка й ще остане по-дълго в България.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
така ли ?

така ли ?

21.11.2022 | 09:48

ДА ПОПОИТАМ КОГА Е БИЛА НАТАЛИЯ СИМЕОНОВА ХУБАВА????????????????????????? ЩЕРКАТА КАТО ВСИЧКИ МЛАДИ ХУБАВА САМО ПО ВЪЗРАСТ...НИЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО... НЕ Я СРАВНЯВАЙТЕ С МАЙКА Й ГУБИ.... ЩОТО И МАЙКА Й Е ЕДНА ОТ ВСИЧКИ БЕЗЛИЧНА.... ПРОСТО ПОПУЛЯРНА И ТОЗАРАДИ МЪЖА СИ ПО ТОЧНО ЗАРАДИ ПАРИТЕ МУ...........

Отговори
3 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?