4232

Удари я в земята! Дарко срина Гала, водещата потъна от срам СНИМКА

Актьорът Дарин Ангелов реши да си върне на Гала за унижението отпреди няколко дни и я успя да я засрами пред панелисти и зрители, издавайки нейна голяма тайна.

Никой не предполага, че легендарната водеща крие толкова голяма тайна от зрителите си и твърде вероятно е доста обидена на актьора, който си позволи да каже в национален ефир тези думи за състоянието, в което се намира плевенчанката. 

Двамата говориха за притеснението преди излизане пред хората, като се оказа, че Гала направо си трепери до ден-днешен.

"Случвало ли ти се е да излезеш на сцената и не ръцете, които някакси можеш да скриеш, но гласът да ти трепери?", попита го Гала.

БЛИЦ

"Случвало ми се е преди да изляза на сцена да усещам такъв дискомфорт. В момента, когото се кача обаче, вече е друго. То и при всички е така.

То и при теб е така, Гала. Аз няма да забравя първия ни ефир, когато си казах, че ако нещо стане, ще се уповаваме на Гала, ще се подпираме на нея. А тя цялата трепери. Защо? 20 години си на екран и пак  трепериш.

Големите професионалисти смятам, че точно това вълнение им е, как да кажа - шут в г.за, за да излезе на сцената. И ако то изчезне, няма смисъл да излизаш на сцената", отвърна Дарко.

На Гала не й стана особено приятно, че това нейно притеснение е станало видно за другите и го приема като липса на професионализъм, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?