Удари мъжете в земята! Сърчаджиева показа как се прави СНИМКА

Александра Сърчаджиева вече е на празнична вълна. Тя е решила да забрави за работата и да се отдаде на светлите християнски празници, които настъпват. 
 
Красивата актриса и водеща, която само преди дни сподели в мрежата, че майка й й липсва неописуемо, днес е решила да дави мъката или пък просто да се весели на градус. 

Сърчаджиева публикува кадър с цели 14 бутилки алкохол. Тя е застанала нахилена до уши зад тях, а рамо до рамо с нея позира приятелката й Стела Ганева. На целия този фон стои и накичена с играчки елха. Високоградусовите напитки са всякакви видове - шампанско, уиски, вино, бира, водка.

Не е ясно дали двете дали ще си разделят съвсем сами всичкото това пиене и дали наистина решението им е да го ликвидират именно на Бъдни вечер и Рождество Христово. Все пак се надяваме каквато и да е волята им, то да отбележат празниците с много усмивки и радост.

Кадърът на Сърчаджиева събра стотици харесвания само за минути, а не липсваха и коментари. Мнозинството пожелава весели и светли празници на водещата. Други пък директно, но и с шеговита нотка, наричат актрисата й аверката й пияници. 
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?