49
Следвайте ни

Удари ли кьоравото? Мариана Попова проговори как е купила мощния "Кадилак"

viber icon

На Мариана Попова със сигурност не й е скучно, докато чете "новините" за себе си в публичното пространство. Както става ясно от кавичките - не всяка от тиражираните информации отговаря на реалността, а това дава да се разбере самата певица.

Наскоро бе писано, че половинката на актьора Веселин Плачков се е обзавела с мощен "Кадилак", но това, което самата тя сподели преди часове, е още по-интересно.

"Първо и най-важно никога не съм имала книжка! Изводите са за тези, които отново се упражняват! Не зная къде съм се оплакала от бедност, но смятам, че на всички ни е еднакво трудно! Новият мощен Кадилак е стар, семеен автомобил, който да побира 3 дъщери, кокер и коте!", пише Мариана в профила си в социалните мрежи.

Постът й очаквано предизвика много закачливи коментари от страна на нейните последователи, но и сериозна доза възмущение заради свободните съчинения, в които е главна героиня, пише show.blitz.bg.
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Доцент

Доцент

27.10.2021 | 14:28

Туй котенце само като го видях и се надървих!!;

Отговори
0 0
Кбх

Кбх

27.10.2021 | 14:26

Таа Само за блъсканье, баце. Яку мандръсанье!

Отговори
0 0
Мария

Мария

26.10.2021 | 16:36

Видях написаното от Попова и си мисля: колко много е грамотна тази певачка...Мястото на запетаите й е неправилно, други препинателни знаци за нея - не съществуват. Как е възможно?

Отговори
17 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?