Следвайте ни

Удари ли го тежко вирусът? Отговаря Венци Мицов

viber icon

Известният музикант, политик и редактор Венци Мицов вчера се обяви за топ карък на републиката. Той написа в социалните мрежи, че е пипнал коронавирус, чакайки на опашка за ваксина.

„Няколко дни по-късно, след като температурата не спадаше, Марко Тотев си направи изследвания, сред които PCR тест и скенер. И познайте какъв беше резултата – ковидче и пневмония“, пише в личния си профил бившият член на Хиподил.

Днес Мицов се ядоса на фалшивите новини, които определяли състоянието му като „изключително тежко“. Все пак в типичният си саркастичен тон, той успокои „фейсбук аверите си“, че „не е заумирал“ и единственото лошо е липсата на апетит. Мицов е изтъкнат фен на кулинарните изкушения, като често се самоиронизира с този факт.

Музикантът завърши шеговито, че когато тестът му стане негативен и той ще се изпълни с традиционния си негативизъм.

Припомняме, че Венци Мицов беше общински съветник в София при предишния мандат от квотата на "Глас народен", партията на Светльо Витков. Понастоящем е преподавател по инструментознание в ЮЗУ „Неофит Рилски“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Не смейте Не е за смях работата

Не смейте Не е за смях работата

04.03.2021 | 20:57

Венцито ни знам дъл гу е ударил вируса Но още при раддането му се е случил инцидент Испуснали са го и е паднал на главата си Затуй му толкова крива еврейската глава и от тогава е увреден мисловно Горкото дете Не му обръщайте внимание Обаче чукайте на дърво и вие да не вземете да паднете на главата си и недай си Боже да се увредите като него А сега до три пъти поплюйте в пазвата

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?