46

Удари ли дъното поп фолкът? Известна певица предлага безплатно...

Младата певица прекали в желанието си да е релевантна и известна

Ариа може и да не е сред топ имената в попфолка, нито да има най-големите хитове, но няма как да се оплаче от липса на внимание. Всъщност, Мария Цветкова, както е рожденото й име, се радва на доста покани за сценични изяви. Бясната купонджийка, която неведнъж е сразявала с разкрепостено, даже вулгарно поведение по участия, напоследък залага на нова стратегия. Ариа подбива конкуренцията, като рекламира изявите си с безплатни шотове. Разбира се, има уловка – феновете да се включват в странните й предизвикателства. 

„Шотовете от мен!”, обявява Ариа в клипчета, с които рекламира предстоящи свои клубни изяви. Във видеа от тях после се вижда, че певицата действително поръчва питиета за феновете си. Има само за тези, които й се връзват на акъла. Доскоро Ариа организираше състезания по лицеви упори за мъжете. Вече ги кара и да пият на екс шотове, докато правят упражненията. Случва се да реши да ги затрудни, като ги възкача или пък ляга върху гърбовете на няколко „състезателя”. Накрая обявява победителят, но специална награда май няма.

Отскоро Ариа е измислила и предизвикателство за момичетата. Кара ги да лягат до нея на сцената и вирнат крака, движейки ги, като че карат колело. Странно, но доста девойки се връзват на акъла на чалгаджийката. На едно от последните си участия около десетина момичета се включиха в безсмислената задача на Ариа. Нищо, че повечето бяха с поли и рокли. Легнаха на сцената до Ариа и вирнаха крака срещу барабанчика, който за късмет се оказа насреща им. Услужлив фен подпираше главата на Ариа, така че тя да не се напряга, докато наставлява девойките по микрофона, пише "Хотарена".

Друга запазена марка на Ариа е на всяко участие да се кърши на възродения ретро хит „Комбайна-вършачка”, по-известна като „Васко Жабата”. С години закъснение, парчето в изпълнение на оркестър „Камчия” неочаквано стана супер популярно в България и се изкачи до първите места в Сърбия, Хърватска и Словения, а напоследък трупа популярност и в Германия, Австрия, Швеция и Швейцария. Даже наскоро една от трите най-големи музикални компании в света „Warner Music” придоби правата на песента и направи официален ремикс, който вече се разпространява в целия свят. Ария предпочита оригинала, на който особено се ентусиазира, размятайки коси в бесни танци. На една от последните си изяви партньор в кючек й бе мъж, облечен в плюшен костюм на жаба. От заведението явно са проявили оригиналност, включвайки аниматор, който да се вихреше на сцена с Ариа и нейни почитателки.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Абе,

Абе,

24.10.2022 | 09:43

Това тъпо парче нали беше нещо като жена на брат Динев, какво може да се очаква от нея, ку.....лък и простотия, жалко че и се връзват.

Отговори
5 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?