Следвайте ни

Удари кьоравото: Изкушиха Ани Цолова със сладка служба и 2 бона заплата

viber icon

Ани Цолова се уреди на сладка служба, която ще отнема само част от времето й, но ще й носи 2 бона заплата. Бившата тв водеща ще работи като преподавател в Нов български университет, където ще води курс ораторско майсторство. 

"Благодарност за възможността да преподавам на първокурсниците в НБУ. Вълнувам се от предстоящата среща със студентите, които избраха да учат и тренират заедно с мен в курса "Ораторът в мен. Въздействащо говорене пред публика. Поведение пред камера".  Започваме през октомври", написа Цолова в профила си във Фейсбук и за доказателство пусна и снимка от двора на частния университети София.

Проверка с размера на заплащането на преподавателите във ВУЗ-а установи че Цолова ще взима по 2000 лв. за преподавателската си дейност. Заплатата е по-ниска в сравнение с тази на останалите колеги, защото Ани няма нито доцентска, нито професорска титла, които носят бонуси към месечното възнаграждение. Парите обаче били добре дошли за журналистката, която се издържа единствено с курсове по публична реч и заснемане на рекламни клипове за различни фирми и производители, които не осигуряват редовни доходи. Така Цолова щяла да прибира всеки месец сигурни две хилядарки, с които да покрива всичките си битови разходи.

На 18 октомври се навършват точно две години откакто водещата на „Здравей България“ вече не е на екран, пише „Ретро“. Ани избягва да коментира колегите си и редовно споделя пред приятелите си във Фейсбук, които настояват отново да я видят на екран, че телевизията за нея вече е затворена страница.

Коментари (4)

Жалко

Жалко

02.10.2020 | 18:02

Жалко.Много я харесвах като водещ. Една от малкото, които знаят какво точно да питат и знаят повече, отколкото показват. Такива журналисти собствениците на телевизиите не понасят, защото са неудобни. Трябваше БНТ да я поканят, а не оная издухана патка , дето се провали в Брюксел...тая бе от БТВ..даже името й не помня...

Отговори
0 0
Jon

Jon

02.10.2020 | 12:30

Abre nak bila ostanala bez rabota praskalka se e za pari boklyka kyrvenski

Отговори
0 4
Сатъра

Сатъра

01.10.2020 | 22:48

Агати тъпия народ сме щом не можеме да свалиме тоя престъпник от управлението на държавата ни. Резил господа резил.

Отговори
6 4
Даа

Даа

01.10.2020 | 16:59

Много се радвам за Ани Цолова.Желая и' успех! Мисля че е много способна и не разбирам защо толкова време остана без работа. А се уреди а разни други със съмнителни качества.

Отговори
13 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?