49

Удари го на уволнение: Рачков се издъни брутално, ще му духне ли под опашката Халваджиян?

Eкипът на Димитър Рачков явно го е дал на уволнение заради ниските рейтинги и слуховете, че шоуто спира предсрочно, пише Hotnews.bg.
 
В последното предаване една от гостенките бе Петя Кюпова, наред с Керана, Андреа Банда Банда, Етиен Леви, Ути Бъчваров и обичайните участници Геро и Боби Турбото. Екипът на шоуто обаче не си е направил труда да разбере както точно се изписва фамилията на първата стендъп комедиантка у нас и затова на официалната страница на предаването във Фейсбук тя продължавата да стои като КюТова вместо КюПова, както е истинското име на младата дама.


 
Тази събота в 20:00 Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, интернет сензациите Павел и Ицака, Жени Калканджиева, Алекс Раева, Асен Блатечки, Моню Монев и Алисия ще бъдат гости на Рачков. Шоуто ще започне с музикалното предизвикателство на „Щурата банда“, а след това асоциативните игри „Ко, каза ко?!“ и „Счупен телефон“ ще разсмеят зрителите на NOVA до сълзи. Павел Колев и Ицака, както и Асен Блатечки и Алисия ще покажат колко са гъвкави в познатата вече игра „Абевегейка“, изписвайки думи само с телата си.

Вибриращите легла се завръщат и тази събота в „Рачков всичко е възможно“. В „Голямото клатене“ водещият ще предизвика Алекс Раева и Моню Монев. Двамата ще влязат в ролята на актьори преди премиера. В „гримьорната“ те ще трябва да се избръснат, да се гримират и да отворят бутилка шампанско, докато леглата под тях няма да спрат да вибрират. Какъв ще е крайният резултат? В края на предаването Моню, Асен, Алекс и Боби ще влязат в „Лудата стая“, която ще се превърне в необичайна фитнес зала с наклон от 22,5 градуса.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Замбол

Замбол

05.11.2022 | 06:33

Има ли още заблудени хора да гледат тази простотия . Не сме маймуни да гледаме някава си там простотия . Напълниха ефира само с прости и задръстени шоу програми.

Отговори
1 0
Магърдич

Магърдич

04.11.2022 | 20:58

Най-тъпото предаване на света. Имат хората за мало.мници. Купена публика която се смее по сигнал.Мислят зрителите за аборигени. Срам. Позор.Простотии. Долнопробни скечове.

Отговори
2 0
С една дума

С една дума

04.11.2022 | 15:10

Очаквайте глупости и простотия.

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?