49

Удари дъното във "Фермата": Наказват участник заради смешен флирт и грубости

Капитанът на баскетболния Локо София падна жертва на алкохола във „Фермата“ и направи шоу, което накара останалите претенденти за стоте бона да се превиват от смях. Подпийнал, Радо започна да флиртува с една от кокошките, заплаши зайците и жестоко стресира патетата в стопанството.

Спортистът се напи във „Фермата“, след като отборът му „Нови надежди“ победи конкурентния „Стари герои“ в тежка битка и послучай триумфа получи няколко бутилки с вино и ракия. През целия следобед Радо не спря да си сипва, а в края на вечерта вече едва говореше.

Залитайки, той влезе с гръм и трясък в кокошарника, падна на колене и подсвирна на една от кокошките: „Ела, моето момиче, не се крий!“. Баскетболистът подходи дипломатично и към зайците: „Айде, мойте момчета, прибирайте се сами, преди да съм ви хванал аз!“, а думите и действията му накараха съотборниците му да се заливат от смях.

Доброто настроение обаче отстъпи на ужас, когато пияният Радо започна да подхвърля кокошките, да дърпа зайците за ушите и да стиска патетата в ръце, а те закрякаха в шок. Грубото му отношение към животните не остана незабелязано. От продукцията обявиха че баскетболистът и отборът му ще бъдат наказани, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тв критик

Тв критик

29.09.2022 | 17:36

Ето за това не гледам тая про...стотия по най тъп...ата телевизия.

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?