71

Удари дъното в "Стани богат"! Участничка хвърли Ники Кънчев в безсилен смях... СНИМКИ

Всякакви епизоди и участници е имало досега в "Стани богат" - и блестящи с интелекта си и обратното - лъхащи на ужасяваща неграмотност. Този път ситуацията се оказа от втория тип, а реакциите в мрежата са, меко казано, красноречиви.

Румяна Кръстева от Враца седна на стола на богатството, първо изненада водещия Ники Кънчев с няколко изречения на китайски език, но след това го накара да загуби дар слово заради неграмотността си. 

Още в началото стана ясно, че Румяна знае няколко езика, пише поезия и ходи за риба, но пък самата тя призна, че историята не й е най-силната страна. Потвърждението дойде бързо - падна й се въпрос, заради който тя изгърмя всичките си три жокера, а сумата все още бе от малките.

"Уникални сте! Жокерът съветва кой друг жокер да бъде взет... Влизате в историята", осмя я Кънчев, след като Румяна поиска помощ от човека, който я придружава в играта. Той не знаеше обаче отговороа и директно, без да прави каквито и да е било разсъждения, я подкани да прибегне до друг жокер.

Въпросът, който така ги затрудни пък, звучеше така: "Гробницата на кои значими личности от българската история се намира в Букурещ?" Отговорите бяха: Братя Миладинова, Евлоги и Христо Георгиеви, Хаджи Димитър и Филип Тотю или Драган и Александър Цанкови.

След неуспеха с първия си жокер, Кръстева поиска и 50 на 50, който отново не й помогна особено много. И в момент на отчаяние, тя прибегна и към третия си последен жокер - който обаче, също не знаеш верния отговор.

"Днес явно не Ви е ден!", каза с усмивка водещият Ники Кънчев, който на няколко пъти се усмихваше иронично на ситуацията.

В крайна сметка Румяна Кръстева си тръгна с 500 лева от шоуто, след като не успя с три жокера да разгадае верния отговор и да продължи. А след участието й мрежата буквално се възпламени от коментари на възмутени зрители.

"Мисля,че предаването подмина дъното! С фенер ли ги търсите тези участници? Срам,,срам на ента степен!", гласи един от десетките коментари. В друг пък се казва: "Пак мъки всенародни...".

А ето и още няколко от иначе многобройната извадка:

"Такова падение не е имало досега! Бива неграмотност, бива, но такава...";

"Че някой е неграмотен или прост е виновен самият той, по-лошото е, че такива екземпляри се допускат , като че ли нарочно от отговорните за това телевизионери";

"Къде е ходила на училище? В Китай... или в изгорялото.";

"Такова нещо не бяхме срещали в предаването!";

"Е и 500 лв. й бяха много! Толкова неграмотен, ограничен и тъп участник не е имало... Смях!";

"Боже мили...тя пишела поезия.Жива да не бях.

Канете по-често такива играчи, смях се с глас на всичко - от парфюма, който щял да става за пиене, през цялостната визия и държание на играча, жокерите и т.н., да не изброявам всичко  велика комедийна вечер!, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Тв критик

Тв критик

04.05.2024 | 18:55

Просто жената , не е знаела това . А този знаем че чете не може да знаеш всичко. Но да се подиграваш таке не е етично. Като преди години как се бъзика с един който обясняваше за чифтокопитни и не чифтокопитни. Макар че беше смешен в обясненията . Как тичат едните ли другите като показваше с ръце .

Отговори
2 0
Европеец

Европеец

04.05.2024 | 14:28

то кънчев е по неграмотен от участниците ако не чете на екрана ще е жив пукал а се присмива на участниците палячо няма по голям глупак от него

Отговори
4 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?