Следвайте ни

Ударен старт за три зодии, други ги чакат яки изненади

viber icon

Добро утро, сипвайте кафето и захващайте хороскопа, че в страстната седмица може да се случи всичко!

 

ОВЕН

Хубав ден, но с пълен неочаквани събития. Не се учудвайте, ако се наложи да промените плановете си и да се наложи да се занимавате неща, които не ви харесват. Вечерта ще получите добри новини. Подходящо време за разговори и за обсъждане на семейни планове.

 

ТЕЛЕЦ

Днес ще сте във вихъра си. Отлично ще се справите и с най-сложните проблеми. За вас няма да има непреодолими прегради. Имате шанс да вземете връх над конкурентите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Действайте решително и не отстъпвайте пред нищо. 

 

БЛИЗНАЦИ

Лек и благоприятен ден. Настроени оптимистично, ще забелязвате само хубавото, но няма да пропуснете нито една възможност да постигнете целите си. Околните ще харесат вашия подход и мнозина ще ви последват. Но все пак най-важните въпроси е добре да решавате самостоятелно.

 

РАК

Денят ще започне добре. Всичко ще ви се получава, а когато замислите нещо, самите обстоятелства ще се нареждат по най-благоприятния начин. Сполучливо ще минават деловите преговори. Не е изключено да получите предложение за нова работа. Очаквайте изненади, в това число и романтични.

 

ЛЪВ

Денят ще започне емоционално - със силни преживявания и вълнения. За щастие, всички проблеми ще се решат бързо. По-късно ще настъпи по-благоприятно време за работа и всякакви полезни занимания. Отлично ще се справяте с решаването на сложни казуси и ще намирате всичко, което може да ви помогне.

 

ДЕВА

Сутринта ви очакват приятни изненади. Не са изключени предложения, на които ще трябва да отговорите веднага. Ще се появят отлични идеи, които веднага ще започнете да реализирате. Ще получите нужната ви подкрепа. Намерете време да помислите за бъдещите си планове.

 

ВЕЗНИ

Напрегнат ден, но вие няма да допуснете това да ви разконцентрира. Ще се мобилизирате и ще реализирате поставените си цели, даже ако обстоятелствата не са на ваша страна. Творческият подход ще ви помогне доста. На много неща гледате не така, както останалите, затова и виждате повече възможности.

 

СКОРПИОН

Днес не са изключени напрегнати моменти, но като цяло денят ще е добър. Вие забелязвате възможности, убягнали на останалите и се стараете да използвате всяка от тях. Сложните задачи не ви плашат и с ентусиазъм се захващате с тях. Релаксирайте в компанията на любими хора.

 

СТРЕЛЕЦ

Не всичко ще става така, както ви се иска. Доста често ще ви се налага да преодолявате трудности при осъществяване на замисленото. Но вие сте целеустремени и въпреки всичко ще постигнете успех. Вероятни са неочаквани разходи – непланирани покупки или нещо важно за близките ви.

 

КОЗИРОГ

От сутринта е добре да действате самостоятелно и да разчитате основно на своите сили. Така по-бързо ще имате успехи и ще избегнете доста неприятни моменти. Добро време е за работни разговори. Може да възстановите някои стари връзки или да се помирите с тези, в които сте били в конфликт.

 

ВОДОЛЕЙ

Не е най-добрия ден за започване нови проекти. Много неща ще се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали и ентусиазмът ви бързо ще угасне, ако не постигнете успех веднага. Може да завършите неща, започнати по-рано или да поправите някои стари грешки.

 

РИБИ

Ярко и напрегнато начало на деня. Трудно ще се съсредоточавате. Дори и ако става въпрос за важни дела, вие често ще се отвличате. Ако успеете да се мобилизирате, ситуацията ще се стабилизира и ще избегнете доста неприятни моменти. Новина може да промени плановете ви за вечерта.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?