46

Удар в NOVA! Ето кое предаване ще води Рачков СНИМКА

Любимият на публиката комик поема ново забавно предаване, пак по NOVA

Тази есен Димитър Рачков се завръща в ефира на NOVA с новото шоу „С Рачков всичко е възможно“. Всяка седмица водещият ще посреща осем от топ звездите на България, за да ги изправи пред забавни предизвикателства, заредени с много смях.

Вече над 80 популярни българи приеха да забравят колко са известни и да се впуснат в неизвестното с една единствена цел – да забавляват себе си и зрителите на NOVA.

“Лудата стая”, в която участниците ще влязат без сценарий и ще играят под наклон от 22.5 градуса, е само една от близо 100-те комедийни игри, в които Рачков ще въвлече гостите си. Звездите ще пеят, танцуват, импровизират и дори летят в приятелска атмосфера. Те ще се забавляват заедно, без да бъдат конкуренти помежду си. Шоуто ще е пред публика, която за пръв път се набира изцяло през социалните мрежи.

“Това, което най-много харесвам в шоуто е, че не е състезание. Няма отбори, няма жури, няма точки, няма класиране. Всички игри са подчинени на една единствена цел – да забавляват зрителите”, сподели водещият Димитър Рачков.

“Ще видите някои от големите звезди на България в изненадващи и наистина смешни ситуации, а аз вярвам, че смехът е единствената противоотрова срещу напрегнатото ни ежедневие. Друга отличителна черта на шоуто е, че репетициите са забранени – гостите се хвърлят в нещо наистина непознато и имат пълната свобода да импровизират. Радвам се, че толкова известни българи се съгласиха за момент да забравят “колко сме важни” и просто да се съберем, за да се посмеем заедно – точно както приятелите го правят в края на седмицата.”

„С Рачков всичко е възможно“ е по лиценз на френския формат „Vendredi tout est permis“ („В петък всичко е позволено“), любим на публиката със своите “трябва да го видиш” моменти. Освен във Франция, шоуто е успешно в държави като Германия, Италия, Испания, Австралия, Канада, САЩ и много други, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Лорд Цепелин

Лорд Цепелин

15.08.2022 | 19:17

То само като гледаш Нова и ще получиш удар . Турски , индийски сериали . Някой и друг български не ставаш за нищо . И предавания колкото щеш. Нищо друго.

Отговори
1 0
Предаване

Предаване

13.08.2022 | 13:59

За ненормални и луди или....го.....фре.....ни..........това прави този .

Отговори
2 0
Богомолка

Богомолка

13.08.2022 | 12:11

На този само като му видя лицето и ми се гади . Това ще е поредната про....сто тия за селяндури и тъп...анари

Отговори
2 0
Гост

Гост

13.08.2022 | 04:17

Поредната тъпотия по най скучната телевизия .

Отговори
3 0
Буца

Буца

12.08.2022 | 20:27

Поредния кич и халтура по телевизията . Този нито е смешен нито е интересен . Палячо .

Отговори
4 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?