49

Удар под кръста в "Ергенът": Бонбонова разкри една от най-големите загадки в предаването

За неизлъчени кадри от скандала с Александра Гърдева разкри доскорошната й приятелка Благовеста Бонбонова в „Ергенът“. За зрителите остана загадка защо двете така внезапно смразиха отношенията си и Блага се прехвърли в отбора на мразещите Алекс, пише show.bg.

„Всъщност в петък доста от нещата между мен и Алекс останаха неизлъчени. Истината е, че на въпросния купон, където всички танцувахме, не сме я изолирали. Тя през цялото време се веселеше с нас. В един момент се отдръпна и точно този момент бе излъчен в епизода.

Аз излязох навън при Алекс, за да разбера какво се случва, а тя ме изгони. Стана ми неприятно, но уважих решението й. Преди това извън камерите беше казала, че аз нямам качествата да бъда неин приятел.

После когато видя камерите, отново влезе и го повтори пред всички. Това според мен беше излишно и ненужно, тъй като преди това вече се бяхме изяснили по този въпрос. Но тя явно държеше да го каже пред камерите“, разказа Блага.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Пеги

Пеги

15.04.2022 | 19:03

Много го възбуждала Александра....викторчо..мн страстно се целувала...майкоооо отрепалкааа...толкоз е грозна...рапунцел

Отговори
1 2
М...иг

М...иг

15.04.2022 | 19:01

Сега ще си го обърна от другата страна..благее..а таз Александра лисбиика или..все ги целува..гали ..ляга при тях..мн противно

Отговори
1 2
Котето

Котето

15.04.2022 | 19:00

Вече ще спа и ще се храня...изясни се въпроса..вече ми е по спокойно.тъпотиии колко искаш

Отговори
2 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?