46

Удар по конкуренцията! bTV вадят хитово предаване с неочакван обрат

Екстремното риалити се завръща с нов формат за изненада на зрителите

Най-мащабният и екзотичен проект в портфолиото на българските телевизии отново ще радва феновете на екстремните риалити формати в ефира на bTV. Реализиран според най-високите световни стандарти за качество, в сътрудничество с един от най-опитните и успешни международни екипи, новият сезон на Survivor ще сложи началото на ново поколение риалити шоу, в което изненадите за участниците и зрителите ще започнат още от първата минута.

Седмият сезон на Survivor България ще предложи изцяло променен модел за продукция на развлекателен формат на българския пазар. Ключов момент в приключенското риалити през 2023 г. ще бъде възможността зрителите да взимат активно участие в развоя на събитията в играта. Въвеждането на този нов за участници и зрители елемент, налага и нов начин на реализация на предаването, а именно – силно скъсено отстояние между периода на заснемане и излъчване на епизодите.

С този подход на телевизионно производство Survivor 7 ще докаже по нов начин, че признанието и титлата „Последният оцелял“ е само за онзи, който притежава комплексни качества като устойчива психика, физическа сила, находчивост, стратегическо мислене и жажда за победа. Феновете на предаването ще станат свидетели не просто на зрелищни и епични битки, изпитващи предела на човешката сила и дух, но и ще съпроводят участниците в предизвикателствата, които заедно ще извървят.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Веско Григоров

Веско Григоров

25.12.2022 | 04:30

От град Левски съм . Както се казва " Хляб и зрелища " му дайте на този народ. Много обичам епичните битки особено когато вземат кредиторите на банка ДСК парите си от хора с нулеви доходи и безработни. Получават се епични сблъсъци . Мен лично ме набиха два пъти . Сега вече и аз влязох в схемата им на измама . Търся безработни и с нулев доход хора на които ги убеждавам , че имам много кредити , бият ме заради това и ги моля да вземат кредити , а парите да ми ги дадат , за да спрат да ме бият събирачите на моите кредити като например банка ДСК.

Отговори
0 3
Божо Кравата

Божо Кравата

24.12.2022 | 18:08

Изключително съм изненадан, че все още има хора които гледат тази огромна простотия...

Отговори
8 2
Иванов

Иванов

24.12.2022 | 16:36

Правилно две идиотски телевизии се състезават коя дава по идиотски риалитита чудя се защо хората още ги гледат когато повечето имат кабелна тв.

Отговори
9 1
Тъпоумников

Тъпоумников

24.12.2022 | 08:38

БТВ и Нова се надпреварват кой ще покаже най-голямата простотия.

Отговори
19 2
XXL

XXL

24.12.2022 | 08:18

Не гледайте тези чеимати

Отговори
7 1
Тв критик

Тв критик

23.12.2022 | 18:02

Поредната тъпотия за неадерталци.

Отговори
26 2

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?