Следвайте ни

Ученичка от Френската по стъпките на Бела Хадид

Никол Бутева участва във видеоклип на рапъра Ендо и снима за световна марка

Пловдивска красавица тръгна по стъпките на супермодела Бела Хадид. Това лято възпитаничката на Френската гимназия под тепетата Никол Бутева ще пътува до Азия, за да снима за известна марка дрехи в няколко държави. Поканата нашето момиче е получило от азиатска модна агенция, с която тепърва ще уточняват детайлите. Любопитено е, че за същата агенция е снимала и по-малката сестра на тийн идола Джиджи Хадид.

"За Азия искаха да замина още преди два месеца, но в момента съм ученичка и няма как да пропусна учебните занятия. Затова преместихме заминаването ми за лятото. Най-вероятно ще е през месец юни", разказа пред "Марица" хубавицата.

Освен това Никол има още няколко ангажимента. Тя ще участва във видеоклип на рапъра Ендо. Скоро ще излезе и фотосесията <210> за световноизвестна холандска марка за дрехи. Бутева има и покана да участва в известен онлайн сериал.

"Бях на кастинг. Одобриха ме за роля, но нямам право да казвам името на сериала. Ще се включа в третия сезон, който ще се снима през пролетта", разкри Никол.

Илияна Караланова

Отговорен редактор - marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?