Следвайте ни

Учени изчислиха: Идеалната възраст за сключване на брак е...

viber icon

Едно време хората са предприемали тази важна крачка - сключването на брак в по-ранна възраст, а напоследък съвременните двойки сякаш не бързат да се обвържат за цял живот и все не им се струва, че моментът за създаване на семейство е дошъл.

Учените твърдят, обаче, че има определена възраст, която е най-подходяща за сключване на брак. Изследователи от Американския университет в Юта идват на помощ и улесняват евентуалния ти отговор - според проведени проучвания статистическите данни сочат, че най-добрата възраст за сключване на брак е между 28 и 32 години.

 Научната работа на специалистите се основава на официалната статистика на органите за регистрация на законни бракове в САЩ, на базата, на която се оказва, че жените, които са встъпили в брак в точно този възрастов диапазон, могат да се похвалят с по-стабилен и надежден семеен живот.

Последните официални проучвания са показали, че подходящата възраст е между 23 и 29, а ето, че само няколко години по-късно диапазонът се е изместил с цели 5 години, пише cosmopolitan.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?