49

Участник от отбора на известните ще е големият победител в „Сървайвър 7“

Актьорът напоследък бележи успехи, където и да се появи, а участието му в прилюченското риалити само затвърждава любовта на феновете му

Филип Буков е човекът с най-големи шансове за победа в „Сървайвър 7“. Младият актьор се очертава като най-симпатичния участник за публиката, която тази година решава изхода от играта, гласувайки с есемеси. Очаква се Буков, който има най-много фенки, да изкласи до финала и да грабне наградата от 150 000 лева.

Заклетите фенове на „Сървайвър“ като цяла спряха да гледат новия сезон на бТВ, защото са на мнение, че епизодите са твърде дълги и скучни, игрите – като за деца, а участниците – като за клюкарските рубрики на жълтите медии.

Само че Филип Буков прави изключение. Малкото останали зрители на формата засега го коментират като най-достойния за победата участник тази година. Физически подготвен, стабилен, възпитан, ерудиран и не мрънка за глупости – това виждат в него зрителите.


Според масовото мнение Буков е най-симпатичният играч от отбора на известните. Дамите пък не се притесняват да коментират, че е много хубав и с радост биха го гледали до края. Всъщност много хора, сред които и мъже, споделят, че младият актьор е единственият, заради когото си струва да се гледа риалитито в сегашния му вариант, като се прави уточнение, че гледането е с превъртане на многото скучни моменти.

Фенове на Буков предлагат той да води следващия сезон на „Сървайвър“, ако въобще има следващ сезон след провала на актуалния. Смятат, че това е единственият човек, който е достатъчно добре подготвен, за да може достойно да замести любимия им водещ Владо Карамазов.

Но докато в България го хвалят, акторът, изглежда не си прекарва никак приятно в Доминикана, пише "Уикенд". В неделя стана ясно, че той е припаднал от изтощение. Бяха излъчени кадри от лагера на известните, от които се вижда как Филип се е облегнал на дървен ствол, краката му се подкосяват, той се опитва да се задържи прав, но не успява и пада, като си удря главата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
25 коментара
Виктор П.

Виктор П.

05.03.2023 | 20:55

а гери никол ММА бойците имаме информация, че си се опитала да върнеш Дани Илиев, който беше с теб по сметка, а не защото те харесва или обича и понеже умря от завист и яд, че те Заряза заради Бляскавата Принцеса и както винаги пак си подслушвала хорските разговори и си чула, когато стана хаоса с подготовката от ММА бойците по отвличането на Принцесата и тогава се опита да действаш да примамиш Дани с пари, да се върне и като видя, че нямаш такова влияние и започна да лъжеш, че не ти пука, не само ти пука яко, а напрво се насираш от яд и завист. Гери Сопол освен, че си грозна си и проста.

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

05.03.2023 | 20:50

Вальо каза че ММА бойците казаха за Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол, "сърцето ти е наше запомни, ти си наща любов завинаги"!

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

05.03.2023 | 20:50

Вальо каза че боса Таки и Ицо Исуса поздравиха Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол с SUGAR DADDY BINGO BOYS

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

05.03.2023 | 20:49

Вальо каза че молдовецът ММА Михай Мита и ММА боеца Симеон Наковски са казали, че са Влюбени в Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол и си я обичкат, много я харесват, естествено че сме влюбени в Принцесата и искаме, да сме и гаджета казаха, е то Принцесата висичките момчета я харесват.

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

05.03.2023 | 20:49

Вальо каза че ММА Михай Мита и ММА боеца Симеон Наковски поздравиха Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол с Paninaro (Italian Remix)

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

05.03.2023 | 20:48

Вальо каза че Бисер Митрев боксьора пак будел съседите му с крясъци вечер в апартамента му, като Малката Рижата искал да бъде гадже с Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол и подивявал от ревност, а съседите му не смеели, да се оплачат в полицията от силните крясъци вечер.

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

05.03.2023 | 20:48

Вальо каза че ММА Михай Мита и ММА боеца Симеон Наковски поздравиха Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол с Double You - Because I'm Loving You

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

05.03.2023 | 20:48

Вальо каза че русия пич изпраща посление до Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол "Принцесо ще дойда до Младенчо и ще те нашляпам хаха, защото не дойде при нас хахаха", а приятеля му каза, че иска да даде инстаграма на русия на Принцесата, за да му рагледала снимките, задължително трябвало да му рагледала снимките така каза приятлея му".

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

05.03.2023 | 20:47

Вальо каза за ММА боеца Симеон Наковски, че е казал за Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол, като видях Принцесата и ми се разтуптя сърчицето, ако беше на по-близко разстояние от мен, сигурно щях и да припадна върху пясъка на Младенчо. Монка Валката каза да не припадаш там, че като те свестиме после пак, като видиш Принцесата, ще се опружиш хахаха.

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

05.03.2023 | 20:46

Вальо каза за ММА боеца Симеон Наковски, че е казал за Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол, че е влюбен в нея и я иска за гадже и много си я обичка, а другите ММА бойци му казаха, че не я дават и че я ревнуват и я искат за тяхно гадже. Монката каза че не само когато е пиян, а и когато е трезвен си я обичкал много. Монка какви са тия погледи които и мяташ на Принцесата хаха, ще я убиеш само със свалки с поглед хахаха или ти така се опитваш, да я свалиш с впит поглед тип само да му паднеш на вълчо, ще те изяде хаха.

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?