Следвайте ни

Участниците от "Фермата" с грандиозно парти, ето как се появи Даяна СНИМКА

viber icon

Не само Милко Калайджиев и Глория не спазват мерките на пандемията у нас. Участниците от "Фермата" си направиха бурно парти и по снимките в социалните мрежи, които качиха, не личи да се притесняват от коронавирус и заразяване.

"Фермерите" са истински щастливи на веселбата, а новината от нея е, че актрисата Даяна Ханджиева, която блесна в последния сезон на предаването, явно пак се е събрала с дългогодишния си приятел, баскетболиста Кристиян Ставрев.

Групата си прекарва повече от добре, като освен голяма част от участниците присъстват и техните половинка. С Мария е нейният съпруг Динко, до Боби е неговата жена, а до Даяна е баскетболистът Кристиян Ставрев, заради когото тя влезе в предаването, в опит да "избяга" от отношенията им и да вземе решения относно връзката им.

Докато беше в шоуто, Дая успя да замае главата на фокусника Йордан Белев, който влезе сгоден, а в края на предаването бе привлечена и от пилота Петър, с когото имаха кратък любовен романс.

Всичко това обърка зрителите и накара много хора да мислят, че красивата актриса е приключила връзката си с чаровния спортист, който от години живее и работи в Щатите. Но кадрите отпреди няколко дни разкриват, че Даяна е успяла да се помири и да постигне консенсус с бившата си и настояща половинка Кристиян. Заради голямата си височина Кико, както го наричат близките му, стана обект на много снимки и забавление на част от участниците, които си направиха отделни снимки с него.

Техният романс продължава над 3 години, но заради работата на Кристиян в САЩ двойката се налага да бъде разделена дълго време. Въпреки това младежът винаги намира време да се прибере в България, за да се види с любимата си, и не се отказа от нея дори и след излъчените кадри от "Фермата". Ставрев е с 3 години по-малък от Ханджиева, което също не пречи на любовта им, която се възроди като феникс от пепелта, независимо от залитанията на Дая по част от фермерите.

На събирането прави впечатление, че липсват Петър и Антония, за които се заговори, че са станали двойка, след като започнаха да се изявяват заедно с социалните мрежи, а и техни по-близки снимки потвърждават това. Припомняме, че неговият най-близък приятел, гвардеецът Калоян, се сближи най-много с Антония, но след края на формата нещата изглеждат по съвсем друг начин, пише България днес.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай