71

Участничките в шок: Учителката на "Ергенът" Александър разкри пълната истина за него

Чудя се защо му е да влиза в това предаване, след като момичетата се биеха за него още в училище?! Постоянно драпаха за вниманието му и не го оставяха на мира, заяви учителката.

 

След броени часове започва третият сезон на "Ергенът", в който 25 красавици ще се борят за сърцето на Александър Младенов. За разлика от Евгени Генчев, който бе тъмнокос, тъмноок и доста космат, то Алекс е пълната му противоположност - светлокос със сини очи. Общото между двамата отново е любовта към музиката - Младенов пеел прекрасно.

Това издаде неговата учителка от Френската гимназия в столицата, но без да иска се унесе и разкри истина, която никак, ама никак няма да е приятна за момичетата в шоуто, камо ли за победителката, която се предполага да стане негова годеница, пише Crimesbg.com.

Г-жа Джамджиева разказа, че Алекс бил ученик за чудо и приказ, пълен отличник, умен, талантлив.  Важното е, че без да иска, госпожата на ергена изръси, че около него винаги било пълно с жени, тотален фраш. "Чудя се защо му е да влиза в това предаване, след като момичетата се биеха за него още в училище?! Постоянно драпаха за вниманието му и не го оставяха на мира. Представям си какво е сега - сигурно опашката е пет пъти по-дълга", изцепи се Джамджиева за ужас на кандидатките.

Така де, кое момиче ще иска всякакви девойки постоянно да се увъртат около гаджето й?!

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Щом

Щом

21.02.2024 | 07:20

Му се лепели като мухи защо е сам , или е обратен или е смотан.

Отговори
2 0
Влиза за

Влиза за

21.02.2024 | 07:19

Още по голяма слава известност и за пари .

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?