46

Участничките полудяха: Ваня Щерева с мощни привилегии в "Ергенът"

Преди дни се появиха слуховете, че ексцентричната и отказваща да порасне Ваня Щерева ще се бори за сърцето на новия "Ерген". 51-годишната писателка въобще не се притеснявала от младите участнички, за да завладее 33-годишния Евгени Генчев. 

Шантавата Ваня провокира тези коментари, след като публикува снимки от летището в социалните мрежи и по този начин издаде накъде се е запътила. Лъснаха подробности за Щерева и наистина ли в момента е в Турция в прегръдките на младока. 

Да, Ваня Щерева наистина е в Турция, където се снима втория сезон на "Ергенът". Но бързаме да уточним, че тя не е сред претендентките за сърцето на младия цигулар. Тя е част от екипа и именно на нея се пада тежката задача да режисира срещите на "Ергенът" с неговите моми. 

Факт е, че Ваня си пада все по млади гаджета, но явно се е опарила и няма желание да се впуска в люта женска битка за сърцето на Евгени, още повече с млади, добре сложени и напомпани девойки, каквито ще гледаме във втори сезон на рейтинговото шоу, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Евгени

Евгени

28.09.2022 | 20:50

Ако няма сред участниците някой гей,въобще няма да го гледам

Отговори
1 1
Българин

Българин

28.09.2022 | 19:51

На влизане да не си забрави менопаузата.

Отговори
2 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?