46

Участничка в "Черешката" вбеси зрителите, не успя да нареже и краставица СНИМКА

Бурно недоволство породи гаджето на Киро Скалата - Ника, с участието си в „Черешката на тортата“. Пълна липса на умения в кухнята, но огромни претенции - така зрителите обобщават представянето на момичето. Представената като модел, певица и организатор на събития Никол Стоянова – Ника не сготви нищо от седемстепенното си меню, с което се фукаше всяка минута. Тя се изложи с приготвянето на най-банални ястия като домат шмеркезе и сякаш за първи път виждаше пош. Купи готов боб от буркан, а опитът й да нареже краставицата на кубчета бе истинска катастрофа, защото парчетата се получиха огромни.

Ника покани гостите в ресторант, който изглеждаше потресаващо със златни мебели, като накрая дори пя като изненада за гостите. Простодушната мацка сама призна, че е бивша на актьора Фахрадин Фахрадинов и покрай него станала актриса, а сега живее със Скалата. Той е един от големите победители в Черешката още преди десетилетие. В неговата седмица той успя да се скара с Люси Илирионов за калориите в храната, но грабна плакета, пише Hotnews.bg. После Скалата набута Анита Мейзер, която акостира буквално от затвора в предаването и също взе победата, пак с негова помощ.

Зрителите са категорични, че отдавна не са виждали такава седемстепенна излагация и се чудят как Ника е попаднала в предаването. „Шеф Манчев, от къде го изкопа това недоразумение в кухнята!По голямо излагане, не съм виждала в това предаване!“, пише зрителка. „От къде се взе това същество,обстановката е пълен кич...,не може да готви,не може да създаде приятна обстановка,масата зле подредена,не знам какво изобщо прави в това предаване,ще ме откажат да го гледам ,тази КИФЛа няма място в това предаване“, коментира друга.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Кпсс

Кпсс

28.01.2022 | 02:39

Ееееейййййй,повръща ми се от помиярщината и гнустарщината в тая к.рвенско-мутренска допотопна територия Бг-то,дето се е сбрала най-долната измет и продажна сган у целия свят......а са ме изтрийте бо.луци.....

Отговори
2 0
Вили

Вили

27.01.2022 | 12:01

Че не може да готви ясно,че не може да пее също,че е тъпа видяхме! Манчев, къде гледаш и пробутваш на зрителите подобни кухи лейки??? Оня пък уж готвач,едвам говори, муден,тая седмица за Манчев 00000

Отговори
7 1
Ника некадърницата

Ника некадърницата

27.01.2022 | 11:56

Тая самонадеяна куха лейка нищо свестно не сготви, но има наглоста да дава ниски оценки. Неините буламачи не заслужаваха нула. Ега ти самочувствието на тъпата Никаааааа.

Отговори
10 0
Ника тъпата

Ника тъпата

27.01.2022 | 11:42

Срам за една самонадеяна,но без покритие куха лейка. Нищо свестно не сготви, но дава ниски оценки, а тая мърла не заслужава и нула. Също и е без възпитание и нагла.

Отговори
6 0
Борис

Борис

27.01.2022 | 10:34

Самочувствие без покритие. Коя свястна жена ще се хвали с любовниците си? (Била съм с Фахрадин). Че и да пее не може.

Отговори
12 0
Жаклшин

Жаклшин

26.01.2022 | 22:30

Много са 35 точки за блювочите, който сътвори.То тези, които нищо не умеят имат огромни претенции

Отговори
14 0
Бай Тошо

Бай Тошо

26.01.2022 | 14:36

Киро Скалата е вече американофоб, докато расъл при комунизма бил американофил, русофоб, но след като отишъл там му просветнало, каква полицейщина и деградация е там, сега дрънка за Бог, дявола по разни водещи на Ютуб канали!

Отговори
9 2
Кака

Кака

26.01.2022 | 11:10

Това предаване беше интересно с когато участваха,не разните там наречени известни . А със нормални хора който могат да готвят и се държат нормално ,а не снобски и надуто.

Отговори
31 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?