71
Следвайте ни

Участничка аут от "Игри на волята", сподели за най-ужасната загуба СНИМКИ

viber icon

Соня Милева напусна "Игри на волята", след като неочаквано трябваше да се бори за оставането си в екстремното шоу. Тя премери сили и най-вече психика с Елизабет и Елена, които заеха второ и трето място, и Мани, която се спаси първа.

В нашето племе нямаше подкрепа. Видях едни неприемливи черти в другите. Аз също не съм перфектна, имам своите недостатъци и те са много, но в един момент реших да се отдръпна от така наречената женска близост. Имаше един период и в който трябваше да се адаптирам - към моя си живот, и видях плюсовете във всичко, което ми се случва", споделя блондинката часове след отпадането си в интервю в Нова тв.

По време на участието й в играта обаче, в публичното пространство се завъртя една нейна доста секси и провокативна снимка, на която е вдигнала блузката си и демонстрира прелести. А човекът, разпространил кадъра, се оказва един от най-големите предатели за нея до момента.

"Стана ми неприятно от тази снимка, но това съм аз. Не съм открадната нищо, това съм аз. Този човек, на когото съм изпратила снимката, е предал доверието ми. Още преди да вляза бях решила да закрия фейсбук профила си. Дадох си сметка, че присъствието ни в социалните мрежи е вид зависимост - от лайкове, от сторита, от публикации. Не искам това да е моят живот. Искам сутрин, като стана, да съм спокойна, не да определям настроението си от това колко лайка имам или нямам.

Най-тежката битка в живота на Соня Милева обаче, не е свързана нито с "Игри на волята", нито с голи кадри в социалните мрежи. А с детето, което е изгубила!

"Най-тежката ми битка беше да се изправя, след като загубих сина си. Това беше една черна бездна. Не живеех. Тялото ми изпълняваше само физиологични функции, нищо повече. Едва успях да се покажа на повърхността. Цялото пътуване към мен започна тогава. Тогава опознах реално себе си, за да мога да се усъвършенствам, да мога да бъда даваща", пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ужас

Ужас

09.10.2021 | 22:38

Грозофил

Отговори
2 1
Биткойнър

Биткойнър

09.10.2021 | 21:05

Как да печелим криптовалута Биткойн, дигиталното злато на 21 век, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?