Следвайте ни

Убийствена страст за една зодия, неочаквани пари за други две

viber icon

Овен

Добре е днес да наблюдавате как се държат хората около вас. Някой ще попадне в интересна ситуация, която ще провокира неочаквани емоции. Не се замесвайте в проблема – по-добре е да обърнете внимание на вашите задачи. Ще получите вълнуваща новина.

Телец

Дори и да не искате, ще се наложи да проведете сериозни разговори с близките си. В момента предпочитате да отделите времето за себе си, но е добре да уредите някои семейни дела. Избягвайте конфликти – говорете спокойно. Денят не е подходящ за пътуване.

Близнаци

Някой се опитва да ограничи възможностите ви за деня. Ваше право е да отстоявате позицията си и да се борите за това, в което вярвате. Не се притеснявайте от мнението на околните – то няма да изиграе важна роля в ситуацията. Внимавайте с парите си и се предпазвайте от финансови загуби. 

Рак

Очаква ви напрегнат ден. Бъдете готови да се нагърбите с многото организационна работа, която предстои, преди да започнете нов проект. Хората, с които ще контактувате, ще бъдат отзивчиви и това ще улесни работата ви. Отделете време и за почивка.

Лъв

Добре е днес да се придържате към това, което знаете, и да не поемате рискове. Фокусирайте се върху задачите си и тяхното бързо изпълнение. Не сте особено мотивирани и затова се разсейвате. Не е подходящ ден за решаване на финансови проблеми и за стартиране на нови проекти. 

Дева

Обстановката около вас ще е напрегната, затова конфликти и неразбирателства няма да ви помогнат. Ако нещо не ви харесва, започнете с него и намерете най-бързия начин да приключите. Имате нужда от развлечение и почивка. Излезте с приятели и се забавлявайте.

Везни

Рутината ще ви помогне да се справите бързо и лесно с ангажиментите си. Някои злонамерени коментари по ваш адрес ще развалят настроението ви. Подминете ги. Не влизайте в конфликти, от които няма никаква полза. Намерете време за любимите си занимания.

Скорпион

Добре е днес да се вслушвате по-внимателно в чуждите думи. Обръщайте внимание на детайлите. Може да получите любопитна информация. Имате нужда от време само за себе си. Погрижете се за здравето си. Опитайте се да си осигурите повече почивка. Някой ще ви потърси за съвет.

Стрелец

Днес ще сте мотивирани да се справите с всяко предизвикателство, което възникне пред вас. Доверете се на интуицията си. Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. Не се преуморявайте – важно е да отделите време само за почивка. 

Козирог

Ден за изпълнение на рутинните ви задължения. Ще получите висока оценка за работата си, както и нова възможност за развитие. Не взимайте решение спонтанно. Денят е подходящ да приведете документите си в ред. Не взимайте и не давайте пари назаем.

Водолей

Внимавайте какви обещания давате. Поради многото си ангажименти, има голяма вероятност да не успеете да ги изпълните. Отложете плащането на някои сметки и решаването на всякакви финансови въпроси. Обърнете внимание на семейството си - някой ще има нужда от съвет.

Риби

Имате нова задача, за която сте развълнувани, но и объркани. Ако не знаете как да действате, консултирайте се с колега. Внимавайте да не допуснете грешки – обръщайте внимание на подробностите. Някой близък ще има нужда от помощта ви. Обърнете му нужното внимание.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?