Следвайте ни

Твой е! Ето как да съблазниш мъжа според зодията му

viber icon

Когато става дума за флирт всичко е коз – и директният подход, и претендирането на срамежливост, и игрите на недостъпност. Въпросът е, че всяка една от тези роли действа при различен тип мъже. Каква зодия е избраникът ви може да ви покаже как да подходите към него, съветва френският астролог Марк Анжел.

Овен

Отдайте му се изцяло, бъдете невероятно женствена и флиртувайте открито, но единствено с него. Възхищавайте му се, слушайте го внимателно и одобрявайте това, което ви казва. В никакъв случай не се заглеждайте по някой друг, докато сте на среща с него, а и избягвайте да хвърляте погледи към часовника си. Според френският астролог, за да съблазните мъж Овен е необходимо да бъдете уверена в себе си и с чувство за хумор. Ако го разсмеете, вече ще сте привлекли интереса му. Но имайте едно на ум да търсите баланс – хем да сте уверена, хем да не демонстрирате превъзходство. Много важно е също да не се проявите като прекалено обсебваща, защото това ще изплаши мъжа.

Телец

Идеалният начин да съблазните мъжа Телец е да му сготвите вечеря – но тя трябва да е изискана, с всякакви изкушения, приготвена до съвършенство. Нека всичко е изпипано – не само храната, но и декорацията, музиката. Ако комбинирате свещи, аромати и вкусове, Телецът няма да може да ви устои. Освен това не бива да забравяте, че мъжете Телци много държат на външния вид, затова и вие трябва да сте перфектна – от глава до пети. Заложете на всички женски емблеми – червено червило, токчета, дантели, изкусителен парфюм. Представителите на тази зодия много държат на тези неща.

А ако добавите към това и разговор за литература или изкуство, ще го заплените. Телците обожават смели и еротични жени, които обаче в същото време държат на отговорностите и семейните ценности. Противоречиво, но действа безотказно при представителите на тази зодия, обяснява Марк Анжел.

И при Телците важи правилото да не сте прекалено обсебваща. Най-добрият вариант е да сте директна, но и да давате пространство на мъжа той да поема инициативата. Телците обичат да вярват, че те държат нещата под контрол.

Близнаци

Събудете любопитството му и той ще е ваш, подчертава френският астролог. Ако имате различни хобита, множество интереси и сте пълна с нови идеи, дори няма да има нужда да полагате специални усилия, за да впечатлите мъжа Близнаци. Той просто живее, за да открива нови неща, да научава още и още и да опознава света. Ако и вие споделите интересите му и се заинтригувате от нещата, които го вълнуват, сте го спечелили.

Чувството за хумор и интересните истории са задължителна част от всяка среща с представителите на тази зодия. Но в стремежа си да го впечатлите, не отивайте в другата крайност да не му дадете думата. Близнаците обожават интересните жени, но и те имат нужда някой да ги изслуша и да им се възхищава. Проявявайте интерес към всичко, което е важно за него и така ще спечелите сърцето му.

И винаги бъдете толерантни към странните му изблици понякога – все пак това е мъж Близнаци, винаги има и скрита страна.

Рак

Понякога ще ви е нужно търпение, за да дочакате мъжът Рак да направи първата крачка. От друга страна – ако вие сте много агресивно директна, това може и да го отблъсне. Най-добрият вариант е да намерите начин да го насърчите той да действа пръв или поне да му оставите убеждението, че той ви е съблазнил, а не вие него, подчертава Марк Анжел. Преди да го спечелите обаче, ще трябва да го накарате да се чувства сигурен, да му засвидетелствате вярност, подкрепа и едва тогава той може да се отпусне. Но ако успеете да го плените, няма да съжалявате, защото Раците са най-подходящите партньори за сериозна връзка и семейство. Ако това е и вашата цел, показвайте им го не с ултиматуми, а с жестове – изтънчени вечери, подреден дом, романтични жестове. Идеалната жена за тях е грижовната, поддържаната, която им създава уют, но не ги притиска.

Лъв

Външният вид играе огромна роля при съблазняването на мъжа Лъв. С него не може да си позволите немарливост – всичко трябва да е изпипано. Второто основно оръжие, за да го плените, е възхищението. Трябва да сте готови да проявявате интерес към всичко, което той прави, да аплодирате бурно успехите му и да сте слепи за провалите. Никога не им ги натягвайте, а винаги намерете думи, с които да го подкрепите дори в труден момент и да му върнете самочувствието. Колкото и уверени да изглеждат, Лъвовете също са чувствителни. Ако комбинирате страстни нощи с дни, в които открито споделяте благодарността си към мъжа до вас, спечелили сте го завинаги, изтъква френският астролог. Помнете също така да сте позитивни и с чувство за хумор.

Дева

Спечелването на мъж Дева е трудно начинание, обяснява Марк Анжел. За да успеете, трябва да комбинирате няколко оръжия – външен вид, но и дълбока душевност. Вниманието на този мъж може да бъде привлечено единствено с красота, но тя няма да го задържи задълго. Ако се стремите към по-сериозна връзка, необходимо е да го плените и с характер, богата обща култура, интерес към литературата или изкуството. Друг много важен аспект е да не го притискате. Ако заговорите на мъжа Дева за брак още в началото на отношенията си, той веднага ще избяга. Това, разбира се, важи за повечето мъже от която и да е зодия, но е особено характерно за Девите. Бъдете търпеливи с този мъж, засвидетелствайте му отдаденост, честност, сериозно отношение. И винаги помнете, че дори и да смятате, че сте го спечелили, не се отпускайте – мъжът Дева има непрекъсната нужда да бъде ухажван и глезен като в началото на връзката. Така че се пригответе за дълги години флирт.

Везни

Той е истински сърцеразбивач и трябва да внимавате с него. Бъдете открити на 100% и кажете какво точно търсите. Реши ли, той ще бъде ваш завинаги.


Скорпион

Той е доста ревнив и не разкрива мистерията около себе си докрай. Сега е моментът да се правите на недостъпни и да го накарате да ви преследва.

Козирог

Козирогът държи много на семейството си и на добрите обноски. Трябва да покажете своята грижовна и любяща страна, за да го спечелите.

Водолей

Той не обича да преследва жените. Труден е за разбиране и ще ви е нужно доста търпение. Жената до него трябва да е доказала своите качества.

Риби

Той иска жена, която да вярва в него и да знае как да го подкрепя. Важно е да показвате емоциите си и да не криете това, което чувствате.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?