46

Тунингова се след раздялата: Няма да познаете бившата на Орхан Мурад

Все по-красива и млада изглежда бившата любима на известния певец

Истинска бомба активира в нета бившата съпруга на Орхан Мурад - Шенай Мурад, която се разведе с баладичния певец преди повече от година. Знаем, че раздялата им бе провокирана от изневерите на Орхан, който скоростно се ожени повторно след развода с майката на Сузанита. Това обаче е отделен въпрос, както и че самата Сузи Мурад не иска да чуе за татко си, пише kliuki.bg.

Темата сега е самата Шенай, която обяви вече публично със статус в мрежата, че е сериозно обвързана. Новият й мъж е българин, който от години живее и си вади хляба в Германия. Какво и къде точно обаче, остава в тайна, както и дали Шенай и той вече са обсъждали сватбата си.

Истината е, че откакто е при любимия си в Германия, Шенай не само разцъфна, но и е тотално неузнаваема. Мнозина решиха, че се е тунинговала, а други смятат, че просто е заложила на филтрите в телефона си. Каквото и от двете да е обаче, видно е, че тя е в пъти по-красива и младееща отпреди.

"Помните ли я каква посивяла, посърнала и дори грозновата беше?! Прави са хората, че щастието или нещастието на една жена й е изписано на лицето. Вижте я сега "грозничката" Шенай - адска мацка е и дори изглежда по-готина от дъщеря си", коментират потребители.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Булдозер

Булдозер

08.09.2022 | 19:50

И сега какво да взема да си оплета чорапи и после да ги разплета ,че тази се е тунинговала.

Отговори
1 0
Рангел Лелин – Баш Майстора

Рангел Лелин – Баш Майстора

08.09.2022 | 15:43

Както си санирам и стигнах до извода че, тунинговането е досущ, като санирането. Фасадата се променя но, канализацията си е все същата. Та така и с тая Шенай пък, и с другите PVC миски, писки, плеймейки, млейметки, певачки.........

Отговори
4 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?