Следвайте ни

Трус в шоубизнеса! Дъщерята на Мая Бежанска шокира всички

viber icon

Дъщерята на талантливата ни актриса Мая Бежанска, Аглая, няма да продължи пътя на майка си и да стане актриса, разкри самата тя в ефир. 

"Аглая от много малка каза, че никога няма да бъде актриса, защото й е ужасно досадно, когато излиза с мен и хората ме разпознават и ме спират, че не може да се придвижа. А е човек, който обожава театъра, ходи поне ведъж в седмицата. Влюбена е в изкуството, но не иска да се занимава с него", разказва Бежанска. 

Актрисата сподели и чувствата си относно пандемията от коронавирус и как ѝ се е отразила.

"Много тежко я преживях. В началото, точно преди пандемията, репетирах в Ямбол и бях навлязла в динамиката и изведнъж ни затвориха и ми беше много тежко. След това си казах, че това е време, което трябва да отделя за себе си. Затворих се в едно пространство в дома и се осъзнах, че всеки ден готвя, чистя, пера и съм се превърнала в една сприхава домакиня. Казах си, че не трябва да се отказвам и си репетирах сама вкъщи, а и с колеги, като понякога се събирахме по двама. Сега също подготвяме пиеса, която започнахме преди пандемията, в София. Много се радвам - това ми е живота", споделя Мая.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?