Следвайте ни

Трус в поп фолка! Сестрата на Преслава с разтърсващо признание

viber icon

Макар да остава малко в сянката на сестра си Преслава, Ивелина Колева е не по-малко атрактивна, не само в музикално отношение, но и в личния си свят.

 Наскоро тя призна, че е осъществила едно от най-големите си желания до момента, а също така направи и доста любопитен коментар за сестра си.

"Често си меня желанията, според периода, в който се намирам. Преди години имах едни такива странни мисли… не живея сега, а все мисля занапред – не за утре или за вдругиден, а за месеци, години напред. Това ме побъркваше и се стараех да го изкореня. Уча се или поне се старая да мисля за днешния ден тук и сега, да го изживея и да не правя планове. Мисля, че успявам засега", признава пред "Монитор" Ивелина Колева. И продължава така:

 "С песента израснах. Благодарение на музиката обиколих Европа и стигнах до САЩ и Канада, където през зимата на 2019-та направих 13 концерта... Нека младите таланти да обичат народната песен, да уважават старите български традиции и да се чувстват горди, щом облекат народна носия. Само така можем да се съхраним като народ. Корените са във фолклора ни.

Убедена е, че фолклорната песен не остарява никога, защото в този жанр няма песен, която да е актуална този сезон, а догодина вече да е ретро. Няма тази динамика като в попфолка. Кариерата, проектите се градят много по-бавно, но пък с времето името се утвърждава".

Със сестра й Преслава се изявяват в различни жанрове, а за това дали си дават съвети една на друга признава: "Разбира се! И тя е завършила музикална паралелка с народно пеене. Аз слушам нейните песни още в демо вариант, тя слуша моите и обсъждаме кое ни харесва, кое може да се промени". И двете се радват на сбъднати мечти.

"Сбъднахме ги… пеем и имаме прекрасни дъщери. Здрави сме, успяхме да се запазим, да се съхраним и нашите родители да се гордеят с нас", казва още красивата брюнетка, чиято дъщеря е наследила музикалния талант - и нейния, и на леля си, и вече учи поп пеене.

Коментари (1)

Фики, е. Спал с преслава,знаетели,

Фики, е. Спал с преслава,знаетели,

13.08.2020 | 02:14

Фики е кралят

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?