Следвайте ни

Трус в поп фолка! Камелия остави всички без думи, призна, че...

viber icon

„Приятелство между колеги не съществува. За да бъдат двама колеги, двама души приятели, и в същото време колеги, те трябва да са много израснали като хора, като човешки същества вътрешно. Приятелството е чисто споделяне, подкрепа. То не е състезание.“ Това споделя фолкзвездата Камелия в интервю за „Телеграф“.

Певицата е откровена, че Цветин, мъжът до нея е най-добрият й приятел.

„Да, той е най-добрият ми приятел, защото за мен приятелството включва всичко. Да те познава един човек такъв, какъвто, дори ти не се познаваш, да нямаш срам, да нямаш страх. Да се разкриеш, да се разтвориш емоционално в слабости, трудности – това е приятелството. Да си сигурен, че той няма да злоупотреби с доверието ти, няма да ти навреди, че помощта и съветите му са чисти – това за мен е приятелството и аз го имам в очите на Цветин и цялото му присъствие в моя живот. Това е дълъг път. Ние също сме имали трудни моменти с раздели.

Всеки си има остри връхчета, които не е нужно да затъпяваш, А да напаснеш с другия, така че да не губиш себе си, но да не загубиш човека, когото обичаш. И да не го наранят тези остри връхчета“.

Камелия разкрива, че не може да мълчи. Дори в моменти когато е гневна, бързо й минава и може да говори. За Цветин разказва, че е в другата позиция – обича при определена ситуация да се затваря и да мълчи. В началото това дразнило изпълнителката, но с времето се напаснали.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

ПОПЧЕВ

ПОПЧЕВ

09.08.2020 | 14:08

ОХ ИЗВИНЕТЕ ПАК СЕ ИСТАРВАХ ОТ ТАЗИ НОВИНА И ПРЪДНАХ ОТ ВЪЛНЕНИЕ

Отговори
11 5
НОСТРАДАКУС

НОСТРАДАКУС

09.08.2020 | 14:04

НА ТАКИВА ЧАЛГАРКИ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ИЗБИВАТ ЗЪБИТЕ С ЧУК

Отговори
6 10
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

09.08.2020 | 13:44

Ками,винаги когато те видя се чувствам като ученик на първа среща.Много си готина и единствено ти не тръгна по пътя на останалите миндилки.

Отговори
16 3
Анонимен

Анонимен

09.08.2020 | 12:29

Сладурана. Красива и умна.

Отговори
23 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?