Следвайте ни

Трус в 7/8! Стар враг на Слави с шокиращи разкрития за шоуто СНИМКА

viber icon

Преди 20 години и поне 50 килограма назад, актьорът Любо Нейков е изглеждал така в началото на тв кариерата си. Той показа сам личната си снимка от първия снимачен ден (в „Шоуто на Слави“) с клапа в ръка по време на празничната програма за юбилея на bTV. 

 

 

„Стана ми мило какъв съм млад и зелен. Помня само хубавите моменти и е добре, че човекът е устроен по този начин”, каза Нейков пред водещите Деси Стоянова и Николаос Цитиридис. Припомняме, че откакто комикът напусна Дългия, двамата са в постоянна люта война. Евтим Милошев пък добави, че в онези години в 10 и половина вечерта по телевизията не е излъчвано нищо, дори bTV не е имала още 24-часова програма.

Нейков, Милошев и сценаристът Иван Спасов стоят в основата на най-дългогодишното комедийно предаване у нас, както и на най-дълго продължилия комедиен сериал в България до сега – „Столичани в повече“. Те си спомниха забавни моменти от времето на първите серии, когато един ден, заедно със сценаристите били на балкона и станали свидетели на случка с един пицар, долу на улицата.

Когато някой си изхвърлил боклука през балкона върху него, той се развикал към цялата кооперацията нагоре, че всички са като „Столичани в повече”, че сериалът е направен за тях, за такива простаци като тях. Сценаристите били втрещени и изумени. След няколко дни пък чули, че полицията е направила акция с кодово название „Столични в повече” и тогава вече разбрали, че явно сериалът наистина има успех.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Никой

Никой

08.06.2020 | 21:28

Няма нужда заглавието да има нещо общо със съдържанието. Важното е в заглавието да има думата "шокиращо" "покъртително" и прочие, за да може да предизвика любопитство. Така най-измисления сайт в света да има отваряне от различни IP-та. ........ симулират четаемост и "изискват" повече приходи от реклама. Сайтове, като този подлежат на пълна забрана, обявяване извън закона, и задължително тежък поправигелен труд в уранова мина, за да се научат, че не трябва да се гаврят с читателите по този начин. Това последното ще се осъществи, когато умни, добродетелни и отговорни хора дойдат на власт, което значи никога! Представям си кои хора..и какви хора са собствениците на този сайт. Без капка нравственост, без капка добродетели ... те са порок в наши дни!.... И веднага да ми изтриете коментара, че току виж го е прочел някой съвестен човек и ви "нахранил" на по чаша бира пред блока. Ей сега ще намеря начин да ви блокирам завинаги...да не ми се показвате повече!

Отговори
5 0
Yri

Yri

09.06.2020 | 08:32

Съгласен съм, ама си оправи правописаш

Отговори
0 1
Бат Мони

Бат Мони

08.06.2020 | 16:36

Къде точно е шокиращото? Май трябва шокиращо бързо да си смените професията!

Отговори
5 1
Мой

Мой

08.06.2020 | 13:02

Новия филм ще е МАСОНИ В ПОВЕЧЕ!!!

Отговори
1 0
Веселин

Веселин

08.06.2020 | 07:41

Не ви ли е срам.Само глупости и помия

Отговори
8 2
Зейн Замински

Зейн Замински

07.06.2020 | 21:25

Нищо общо между заглавието и съдържанието на статията.Май...а Ви !!!

Отговори
25 1
Зейн Замински

Зейн Замински

07.06.2020 | 21:23

Нищо общо между заглавието и съдържанието на статията.Май...а Ви!!!

Отговори
20 0
Мунчо

Мунчо

07.06.2020 | 10:52

Пе_ераси! Шокиращо си попълнете липсващата буква.

Отговори
23 0
Dii

Dii

07.06.2020 | 09:52

Шокиращо! Още не мога да се съвзема от преживения трус.

Отговори
28 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?