Следвайте ни

Трудности за няколко зодии, но успешен ден за Девите

viber icon

ОВЕН

Не бързайте сутринта. Началото на деня ще е неприятно. Ако е възможно по- сериозните неща ги планирайте за по-късно. Влиянието на позитивните тенденции ще се усилва. Настъпва благоприятен период в личните ви отношения. За влюбените ще има много приятни изненади. 

ТЕЛЕЦ

Хубав ден за общуване. Лесно ще намирате общ език с най-различни хора, а може да се сприятелите с новите познати и да завоювате доверието им. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху занимания, изискващи акуратност. За щастие, навреме ще забелязвате грешките си.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта не всичко ще върви по план. Ще се наложи да се приспособявате към новите обстоятелства и много неща ви дразнят. Бъдете търпеливи и избягвайте конфликти. Спокойно обсъждайте въпросите, които предизвикват разногласия. Точно вие ще намерите решение, което да се хареса на всички.

РАК

Трудно ще избегнете суетата и неразбориите. Доста сложен ден за тези, които не плуват по течението, а искат да вземат ситуацията под контрол. Особено важна за вас ще бъде подкрепата на близките ви. С тях може да споделите преживяванията и съмненията си, да обсъдите важни въпроси.

ЛЪВ

Днес успешно ще преодолявате трудностите. Може да решите важни въпроси и да намерите влиятелни съюзници. Удачно ще бъде, ако решите да започнете нови проекти – те може да се окажат много по-интересни, отколкото сте предполагали. Ще избягвате сериозните конфликти благодарение на чувството си за хумор.

ДЕВА

Успешен ден, даващ начало на продължителен период наситен с успехи. Важно е да не бързате и да не очаквате незабавни резултати. Мислете за бъдещето – това сега наистина е най-важно. Ще укрепите деловите си връзки и ще завоювате доверието и уважението на потенциални съюзници.

ВЕЗНИ

Имате възможност да покажете себе си в най-добрата страна. Ще демонстрирате професионализъм, сериозно отношение към работата и грижа за околните. Бързо ще решавате финансовите и юридически въпроси и навреме ще оформите някои важни документи.

СКОРПИОН 

Днес не допускате грешки и не забравяте нищо. Ще направите добро впечатление на новите си познати, а така също и на хора, които не са ви оценявали досега. С обичайните задачи ще се справите лесно, но за новите проекти може да се захванете само в случай, че получите помощ и подкрепа.

СТРЕЛЕЦ 

Днес е ден за рутинна работа. Занимавайте се с обичайните дела, решавайте текущите задачи, но не се захващайте със сложни и мащабни проекти. Стари познати ще ви дадат добри съвети. Бъдете сдържани и се старайте да не привличате излишно внимание. Важно е да направите впечатление на точните хора.

КОЗИРОГ

Каквито и прегради да има днес, няма съмнение, че ще ги преодолеете. Бързо ще решавате професионалните въпроси и ще намерите приложение на своите знания и таланти. В личните отношения също преобладават позитивните тенденции. Нямате поводи за разногласия с близките си.

ВОДОЛЕЙ

Настройте се за сериозна работа. Може да преодолеете препядствията, само ако не се държите лекомислено. В сложните моменти разчитайте на собствения си здрав разум, помнете, че съветите на околните не винаги са добри. По-късно ще дойде и ред на финансовите дела. Ваши близки ще ви поискат помощ.

РИБИ

В началото на деня са възможни разправии. Не се впечатлявайте особено – скоро всичко ще се оправи и изясни. Наблегнете на текущите и по-леките задачи. Вечерта е подходяща за преговори и срещи в неформална обстановка. Мнозина от вас ще определят бъдещите си планове.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?