Следвайте ни

Трудности за няколко зодии, но идеален шопинг ден за Девата

viber icon

ОВЕН

Днес ще се заемате с ентусиазъм за работа, дори и такава, която сте смятали за трудна. Всичко ще ви се отдава леко. Няма да губите напразно силите си, а интуицията ви ще работи безпогрешно. Вашите идеи ще се харесват и хората около вас ще ви помагат с удоволствие. 

ТЕЛЕЦ

Добре ще се разбирате с хората днес. Ще намерите подход дори и към тези, които са изключително претенциозни. Лесно ще печелите спорове и добре ще се справяте с решаването на сложни задачи,. Някой ще има нужда от помощта ви. Не е изключено началото на приятелски или романтични отношения. 

БЛИЗНАЦИ

Днес е полезно по-дълго време да обсъждате работни въпроси или да говорите за бизнес. Ще ви предложат помощ, а може да получите и отлични съвети. Ще е по-трудно там, където се изисква съсредоточеност и висока концентрация. Възможни са разногласия с любимия човек.

РАК

Днес може да нямате грандиозни успехи, но ще имате прогрес в много направления. Няма да ви е нужна помощ, а сами ще се справите със задачите си. Важно е да разпределите правилно приоритетите и да не си губите времето за несъществени неща. Отлично се разбирате с хората, които споделят вашите интереси.

ЛЪВ

Днес е необходимо правилно да разпределите времето си и не го губите напразно. Съблазни и изкушения ви преследват щрез целия ден и ще трябва да положите доста усилия, за да им устоите. Възможни са непланирани срещи, а стари познати да напомнят за себе си. 

ДЕВА

Не лишен от трудности ден, но вие ще намерете начин да ги преодолеете. На мнозина от вас ще помогне и опитът. Втората половина на деня може да посветите на шопинг – безпогрешно ще избирате нужните неща. Очаквайте приятни събития в семейството или добри новини за вашите близки.

ВЕЗНИ

Днес може да обсъждате и най-сериозните въпроси, без да се опасявате, че ще предизвикате конфликт. Дружелюбни сте и лесно ще намирате подход към хората. Не е изключено в такава обстановка да постигнете важни договорки. Ще имате успех в сложните дела.

СКОРПИОН

Днес трудно ще успеете да запазите душевното си равновесие. Конфликти няма да възникнат, благодарение на това, че околните разбират, че е необходимо да направят компромиси. Бъдете деликатни. По-добре ще е днес да завършите стари проекти, отколкото да започвате нещо ново.

СТРЕЛЕЦ

Постарайте се да не рискувате днес. Предпазливостта и вниманието ви ще помогнат да избегнете доста неприятни моменти. Послушайте съветите на хора, които имат богат опит. По-добре е да се занимавате с познати неща и да заложите на рутината. Ще ви бъде трудно с нови задачи. 

КОЗИРОГ

Ден за новини. Ще получите полезна информация и ще забелязвате неща, пропуснати от останалите. Постарайте се да не бързате. Обмислените стъпки ще доведат до отлични резултати, а там, където не проявите търпение, може да очаквате проблеми. Необичайни срещи и запомнящи се запознанства ви очакават вечерта.

ВОДОЛЕЙ

Не се тревожете. Ако съхранете спокойствието си и гледате на нещата позитивно, денят ще е успешен. Ще възникват доста трудности, но те няма да ви накарат да отстъпите. Някои от вас ще осъществят стари планове, други ще се съсредоточат върху нови идеи. Вечерта е време за срещи.

РИБИ

Не се тревожете за маловажни неща, мислете за това, което е в ръцете ви. Може да имате големи успехи, благодарение на знанията и опита си. Здравият разум ще ви помогне да вземете правилните решения и да постигнете отдавна поставени цели. Възможни са парични приходи. 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?