1939
Следвайте ни

Трудности за една зодия и неочаквани пари за друга

viber icon

ОВЕН

Вие сте настоятелни, сериозни и внимателни. Отговорното ви държание ще се харесва и ще получите предложение за помощ и добри съвети. Важно е правилно да оцените силите си. Няма да ви е лесно да признаете, че не всичко зависи от вас. Но така ще избегнете грешките.

ТЕЛЕЦ

В началото на деня трудно ще се разбирате с хората около вас. Ще сте подозрителни и ще се заяждате и за най-малките грешки. С времето позитивните тенденции ще нарастват и ще свършите доста полезна работа. Ще постигнете своите цели, а ще помогнете и на близък.

БЛИЗНАЦИ

Ярък и вдъхновяващ ден. Ще се радвате на благополучни съвпадения и срещи, които ще ви донесат отлични новини. В работата ще ви спори, а хора, които не са ви оценявали преди, днес ще променят своето мнение. Може да се появят идеи, реализацията на които, ще подобри значително вашия живот.

РАК

Не планирайте нищо важно за днес. По-добре е да съберете мислите си и да се настроите за сериозна работа. Ще научите нещо интересно или ще получите предложения, за които трябва да помислите по-дълго време. Вероятни са парични приходи – неголеми, но съвсем навременни.

ЛЪВ

Постарайте се да сте сериозни към всичко, с което се захванете днес. Не се поддавайте на мимолетни желания. Звездите са благосклонни към вас, но това не е повод да отлагате задачи или да се отнасяте пренебрежително към тях. Вечерта ви очакват добри новини, засягащи семейството ви. 

ДЕВА

Лесен и успешен ден. Ще се справите с неща, които преди не са били по силите ви или сте смятали, че са прекалено сложни. Учите се от околните и не допускате сериозни грешки. Очакват ви приятни емоции и отлични новини. Вечерта случайно ще се срещнете с приятели.

ВЕЗНИ

Дреболиите днес ще ви тревожат повече, отколкото е необходимо. Пазете здравето си, бъдете по-толерантни и не реагирайте остро на забележки. По-късно ще настъпи благоприятно време за работа и всякакви полезни занимания. Ще имате и възможност бързо да наваксате пропуснатото.

СКОРПИОН

Днес сте пълни с оригинални идеи, но не всички можете да реализирате веднага. Постарайте се да гледате на своите замисли критично и да ги оцените обективно. Не бива да губите време и енергия за безнадеждни проекти. Очаквайте и няколко примамливи предложения. 

СТРЕЛЕЦ 

Проявете решителност. Днес ще ви е необходима за да постигнете поставените си цели. Не захвърляйте започнатото и не оставяйте нищо недовършено, дори и ако работата е скучна. Неща, които сте научили преди, ще ви бъдат от полза. Вечерта ще ви зарадва с неочаквани срещи и приятни новини.  

КОЗИРОГ

Да запазите самообладание днес, може да се окаже по-сложно, отколкото обикновено. Нервни сте и се сърдете за дреболии. Струва си да се съсредоточите върху работа, за която напоследък не ви е оставало време. Може да обсъдите ситуацията с близък и да потърсите съвет за решаването на някои проблеми.

ВОДОЛЕЙ 

Днес сте съсредоточени и сериозно се отнасяте към решаването на всички въпроси. Особено бъдете внимателни в детайлите. На околните им допада вашият подход към делата. Ако ви е нужна помощ, ще я получите. Вечерта ще имате възможност да си отдъхнете.

РИБИ

Нужна ви доста настойчивост, за да доведете всичко докрай. Обстоятелствата не винаги ще са благоприятни, затова не разчитайте да ви върви или пък да получите безкористна помощ. Трябва да се мобилизирате и да действате самостоятелно. Може да се появят и добри идеи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?