46

Трудно се търпят: Това са най-гадните черти на всяка зодия

Всеки човек има своите недостатъци и тъмна страна, която рядко показва. При определени ситуации обаче, всичко излиза наяве и именно тогава се запознаваме с "истинската" същност на някои хора или поне с неподозирани до този момент черти от характера им. Но какви са неприятните качества спрямо зодията? Нека разберем.. 


Овен 
 
Те са вечно бързащи за някъде и никога не им стига времето. До голяма степен сами са си виновни, тъй като се захващат с прекалено много неща, с които видимо не могат да се справят за времето, което искат. Това допълнително ги изнервя и изкарва извън кожата.

Телец

Алчността им е видна от километри. Те винаги искат повече и повече. Не могат да се задоволят с това, което имат и постоянно преследват материалния успех. Ако ги попитате обаче, това не е алчност, а мисъл за бъдещето и целеустременост!

Близнаци

Те не умеят да пазят мълчание и неслучайно нямат карта за библиотеката! Компетентни са по всяка тема и изразява мнение дори без да са ги питали. Просто не могат да си държат езика зад зъбите и обичат да клюкарстват. Особено, когато не харесват някого - тогава си проличава тяхното лицемерие.

Рак

Крайно недоверчиви са. Всъщност те не вярват и на себе си. Почти винаги, когато напуснат дома си - ума им бива превзет от мислите "Заключих ли?"; "Изключих ли ютията" и т.н. Те са твърде емоционални и са способни да развият маниакалност по тази тема.

Лъв

Тяхната гордост отблъсква много хора. Просто винаги искат да бъдат в центъра на вниманието и когато някой им отнеме светлините на прожектора, те показват най-лошите си черти. Стават злобни и хапливи. Обичат да налагат мнението и не приемат чуждото. 

Дева

Постоянно са недоволни и трябва да стане тяхното. Ако опитате да им угодите - отново ще ви намерят кусури. Просто им е кръвта да мрънкат. Винаги нещо не е свършено както трябва и ако наистина допуснете грешка, то няма да пропуснат да го отбележат и да ви го натякват няколко пъти. 
 
Везни

Няма да е преувеличено, ако кажем, че те си живеят в някаква собствена Вселена, в която са идеални и не допускат грешки. Към това трябва да прибавим и тяхната наивност, която им пречи да вземат трезви решения.

Скорпион

Имат огромно самочувствие, което не винаги е с необходимото покритие. Не носят на шега и се засягат дори от най-безобидния майтап. Страшно отмъстителни са и въобще не са обективни. Може да грешат, но няма да си го признаят или по-скоро не го осъзнават. Имат грешна философия за живота и трудно може да промените възгледите им.

Стрелец

За тях няма нещо като тактичност или да спестиш думи, за да не нараниш някого. Казват това, което мислят и понякога го правят преди да го осмислят. Имат изключително хаплив език, който не ги е страх да го използват.

Козирог

Често са предубедени и сами се поставят в позицията на по-опитния и знаещия човек, което не във всяка ситуация е така. Подхождат резервирано и смятат, че няма как да ги изненада. Освен това не правят компромиси със себе си и няма да пожертват собствения си интерес в името на общото благо.

Водолей

Водолей не може да води "нормален живот". Той не обича да се обвързва и да има шеф на главата или някой, който да му дава наклон в живота. Без значение дали е партньор, майка, баща или друг. Готови са да захвърлят всичко в момента, в който някой се опита да им сложи каишка.

Риби

Прекалено много си фантазират и не спират да гледат живота през розовите си очила. Особено, когато са влюбени са способни да идеализират своя партньор, без това да се доближава дори минимално до реалността. Не успяват да различат истината от лъжата и често поемат ангажименти, които не могат да изпълнят, тъй като имат грешна преценка за себе си, пише "Актуално".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

30.08.2022 | 11:49

ХОРАТА са РАЗЛИЧНИ

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?