Следвайте ни

Труден уикенд за две зодии, друга стяга куфарите

viber icon

ОВЕН

Ще ви върви, ако внимателно слушате подсказаното от интуицията ви. Бързо ще получите необходимите резултати, ако не работите сами и поемате отговорност за действията на околните. Вашите лидерски качества днес ще са особено ярки и мнозина ще са готови да ви следват.

ТЕЛЕЦ

Съхранете самообладание и не се поддавайте на провокации. Желаещи да ви изкарат от равновесие, днес няма да липсват. Длъжни сте да останете спокойни и разсъдливи. Тогава никакви трудности няма да ви уплашат. Много време ще ви отнемат задачите, изискващи съсредоточеност и внимание към дребните детайли.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта ще проличи, че денят ви ще е успешен. Не се спирайте. Използвайте всички възможности, които ще се открият пред вас. Може да поправите стари грешки и да изгладите отношенията си с хора, с които неотдавна сте се скарали. Подходящо време е и за решение на финансови въпроси.

РАК

Не отлагайте нищо. Първата половина на деня е благоприятна и си струва да се възползвате максимално, за да достигнете поставените цели. Способни сте да постигнете много, а ако околните ви помогнат, може да осъществите и най-смелите си замисли. Намерете време за отдих и развлечение.

ЛЪВ

Денят ще ви донесе интересни предложения. Преди да дадете отговори, съберете колкото се може повече информация. Има опасност да ви заблудят. Старайте се вярно да прецените собствените си сили. Това ще ви помогне да избегнете задължения, които после трудно ще изпълните.

ДЕВА

Днес се вслушайте в съветите, които ви дават. Ще получите важна информация – възползвайте се веднага от нея. Мнозина от вас ще завършат задачи, които са им отнели доста време. Полезно ще бъде, ако успеете да промените обстановката – не пропускайте възможността да посетите интересни места.

ВЕЗНИ

Не всичко ще върви по план, но не бива да се отказвате. Трябва да взимате решения в движение, а смелите ви експерименти често ще са успешни. Оглеждайте се внимателно – днес може да научите доста от чуждите грешки. В личен план всичко е хармонично – близките ще ви разбират и помагат.

СКОРПИОН

Често ще се оказвате център на внимание и ще предизвиквате интерес, без да полагате усилия. Мнозина ще обсъждат вашите постъпки. Постарайте се да не давате поводи за слухове и сплетни. Не е добра идея да споделяте непроверена информация, както и да разказвате за своите идеи.

СТРЕЛЕЦ 

Напрегнат ден. Слушайте интуицията си какво е нужно да направите и какво да отложите. Промени в професионалната сфера допълнително ще изострят напрежението. Опитайте се да запазите максимално спокойствие. Не е изключено да се появи възможност да съсредоточите върху задача, която ви е интересна.

КОЗИРОГ

Не всичко се получава лесно, но това не бива да ви смущава. Готови сте да се потрудите и знаете как да преодолеете всички възникнали прегради. Може да се завиди за вашата енергия и настойчивост. Макар и да имате много работа, ще ви остане време за приятелски срещи.

ВОДОЛЕЙ 

Не разчитайте, че днес ще бъде леко. Ще се наложи сериозно да се потрудите. Добре е, че до вас има хора, на които можете да разчитате, а те с удоволствие ще поемат част от работата. Решавайки многобройните задачи, ще получите ценна информация. Това ще ви даде по-голяма увереност.

РИБИ

Помислете какво бихте искали да промените в живота си. Днес е подходящо да направете първите стъпки в тази посока. Ще получите подкрепа от хора, от които зависи много. Имате шанс да възстановите и стари връзки. Покупка на странни и екстравагантни вещи. ще зарадва близките ви.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?