Следвайте ни

Труден ден за Девите, остър конфликт между две зодии

viber icon

Овен

Напоследък сте фокусирани само върху работата си. Справили сте се с трудно преизвикателство, но не сте прекарали много време с близките си. Денят ще е лек и спокоен. Ще ви остане повече свободно време, което може да споделите със семейството си. 

Телец

Днес ще получите информация, която би трябвало да разреши спор с колега, но за момента тя само ще ви обърка. Първо разберете дали е достоверна и ще разрешите конфликта бързо. Отделете време за повече почивка. Обмислете някои бъдещи планове и идеи.

Близнаци

Обръщате твърде много внимание на близките си. За някои от тях може да сте досадни, но вие просто искате да помогнете. Не приемайте лично факта, че днес някой ще има нужда от лично пространство. Обърнете внимание на себе си – и вие имате нужда от това. Ще получите новина, която ще ви обърка.

Рак

Останали сте с впечатлението, че трябва да се справяте с всичко сами. Това обаче ви натоварва твърде много и имате нужда от почивка. Не се притеснявайте да помолите някой за помощ – няма да ви откажат. Ще приключите с работата си по-рано и ще може да се отдадете на заслужен отдих.

Лъв

Напоследък помагате с много неща на близките си. Това ви кара да се чувствате щастливи и доволни. Въпреки това трябва да поставите граници – днес някой ще ги прескочи. Фокусирате се върху вашите задачи и задължения. Ще се наложи да подредите приоритетите си.

Дева

Днес ще се сблъскате с трудности и само от вас зависи как ще се развие денят. Ще получите интeресна новина, но не трябва веднага да я споделите с околните. Понякога е по-добре да замълчите. Не е добра идея да се месите в чужди отношения. Обърнете внимание на семейството си.

Везни

Денят ви ще е натоварен – много хора ще потърсят помощта ви и колкото и да ви е неприятно, на някои трябва да откажете. Добре е да подредите приоритетите си, за да не изгубите ценно време. Обърнете внимание на финансовото си състояние – може да се наложи да направите непредвиден разход. 

Скорпион

Ще се наложи днес да вземете важно решение. Ще имате достатъчно време да се посъветвате и да обмислите нещата. Дори и да знаете кое е най-добре за вас, изслушайте мненията, разгледайте внимателно различните гледни точки. Ще получите интересно предложение.

Стрелец

Добре е днес да се занимаете с подреждане на дома си. Има много неща, които не са ви необходими и от които може да се отървете. Въпреки това ще намерите предмети, към които се чувствате емоционално привързани. Поставете лимит на тези, които искате да задържите. Телефонно обаждане ще ви изненада приятно.

Козирог

Днес ще действате, следвайки интуицията си. Не се претоварвайте, не е необходимо да свършите всичко. Бъдете компромисни и не предизвиквайте спорове, които да изострят обстановката. Възможно е да получите оферта за смяна на работното място или за допълнитена работа.

Водолей

Днес ще сте разсеяни. Това ще повлияе на качеството на работата ви. Ще се наложи да се фокусирате изцяло върху определена задача, ако искате да я изпълните отлично. Правете кратки и чести почивки, за да подредите мислите си. Може да се наложи да останете на работното си място по-дълго време.

Риби

Ще се наложи да работите в група днес. Добре е да изкажете мнението си, но не и да го налагате. Съобразявайте се с околните, за да избегнете ненужни конфликти. Ще опознаете някой колега повече. Ще получите интересно предложение, за което трябва да вземете бързо решение.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?