1939

Труден ден за Девата, други две зодии да внимават с парите

Овен

Добре е днес да огледате обстановката около вас и да направите оценка. Ще погледнете от различна гледна точка, която ще ви помогне да намерите това, което търсите. Ще получите оферти, които е добре да обмислите, преди да решите какво ще правите. Покана за събитие ще ви развълнува.

Телец

Очаква ви един приятен и спокоен ден. Следвайте интуицията си, ако търсите нещо определено. Ако се появят неразбирателства, първо проверете дали вие не допускате грешка. Ще срещнете непознати, с които ще проведете интересни и ползотворни разговори. 

Близнаци

Имате достатъчно увереност, за да отстоявате позицията си. Обстановката около вас ще е напрегната. Забелязали сте некоректност, която прекрачва границите на допустимото. Не се страхувайте да изразите мнението си. Винаги ще има хора, които ще ви подкрепят, защитавайки принципите.

Рак

Решителните действия днес ще ви донесат дълготрайни успехи. Не се възгордявайте от това и не бъдете груби. Внимавайте какво и на кого споделяте. Ще се открие възможност да изгладите взаимоотношенията си с някого, с кого сте в конфликт отдавна. Възползвайте се от това.

Лъв

Прекарайте повече време с близките си. Напоследък сте ги пренебрегвали, но днес ще ви остане повече свободно време. Ще бъдете приятно изненадани от някои скорошни промени. Очаквани пари няма да пристигнат и ще се наложи да се откажете от някои покупки.

Дева

Емоционално натоварващ ден. Избягвайте конфликти и запазете обстановката възможно най-спокойна. Не обръщайте внимание на дребните забележки по ваш адрес и не влизайте в конфликти. Имате нужда от развлечение и повече почивка. Излезте и се отдайте на забавления.

Везни

Има нещо, което искате да направите, но се притеснявате от реакцията на близките си. Ако смятате, че това ще е полезно за тях – действайте. Споделете с приятели. Ще получите подкрепа и добри съвети. Предстои ви интересно запознанство, което може да се прерастне в романтична връзка.

Скорпион

Имате нужда от промяна. Не е нужно да търсите много. Каквото има да се случва, ще се случи, затова се пуснете по течението и вижте къде ще ви отведе без притеснения. Ще получите интересно предложение. Взимайки решение, се доверете на интуицията си, а не на получените съвети.

Стрелец

Знаете, че качеството изисква време, но обстановката около вас ще е твърде напрегната, за да се фокусирате върху работата си. Добре е да се опитате да се успокоите, както и да предотвратите някои конфликти. Отделете време само за себе си, направете равносметка на случващото се и се забавлявайте.

Козирог

Обърнете внимание на финансите си. Напоследък сте изгубили контрол върху това колко харчите, затова не знаете какво може да си позволите. Изгответе бюджетен план за следващите дни и стриктно го спазвайте. Ще се наложи да се въздържате от някои покупки за известно време.

Водолей

Рядко се случва да сте изненадани, но днес ще се окажете точно в такова положение. Ново занимание ще е перфектно за социалния ви живот, но не и за финансите ви. Проверете парите си, преди да е станало твърде късно. Ще се наложи да се въздържите от харчене. Отделете време само за себе си.

Риби

Графикът ви ще е натоварен и ще се наложи да пренебрегнете част от ангажиментите си. Някой близък ще се нуждае от помощта ви. Бъдете искрени и кажете какво бихте направили на негово място. Не се притеснявайте за работата си – ще намерите начин, да се справите с нея.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

15.02.2023 | 06:58

УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?