Следвайте ни

Трогващ жест: Лео прави турнир в памет на Миро

viber icon

След като Миро почина внезапно преди няколко седмици, светски личности и негови бивши съотборници искат да покажат, че не са го забравили и организират футболен турнир в негова памет.

Дрийм тиймът "Отборът на сърцето", в който играят различни популярни лица, искат да засвидетелстват подкрепа по този начин на опечалената вдовица на Миро и техния наследник.

Победителят от втория сезон на "Биг брадър" издъхна в средата на месеца след втори инсулт.

"Не го правим за пари. Миро си имаше бизнес - казва пред "България Днес" един от капитаните на тима Лео Бианки. - Искаме да покажем на семейството му, че винаги сме насреща. По-скоро правим турнира за морална подкрепа. И най-вече, за да не забравим нашия приятел Миро", обясни Лео. 

До момента много популярни звезди са заявили участие в турнир. С отбори ще се включат Пацо от "Биг брадър", Бебо Халваджиян, актьорите Кристиян Милатинов и Теодор Папазов, както и музикантите Алекс Пи, Спенс и Играта.

Бианки е предложил на другите от "Отбора на сърцето" фланелката с №8, с която Миро играе в отбора, да бъде извадена от употреба.

"Преди дни се събрахме да поритаме в село Драгомир. Екипът на Миро стоеше извън игрището. А до него имаше три червени рози. Така винаги ще почитаме нашия приятел. И няма да го забравим", сподели още Бианки.

Останалите брадъри от втория сезон на риалитито също организират благородна инициатива за семейството на Миро. Голяма част от участниците събират играчки, които да подарят на малкия Давид.

"Миро беше изключителен човек - споделя Лео. - С него бяхме много близки. През годините винаги сме поддържали контакт и сме си помагали. Много ми липсва. Ще помагам на семейството му, ако има нужда", добави още Бианки.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?