2374

Трима? 50-годишният Димитър Рачков напът да си направи най-големия подарък

Димитър Рачков е на път да си направи най-големия подарък за 50-ия си рожден ден - да стане татко за втори път. Комикът от години е щастлив с по-младата Анита и само липсата на дете нарушава хармонията между двамата. Водещият има един син, който, освен че живее с майка си Христина, е вече голямо момче и затова Митко нямал търпение да гушне бебе. Новината, че двойката прави всичко възможно да се превърне в тройка, издаде първа Гала, която в интернет честити на Рачков.

Тя изненадващо пожела спокойствие на него и Анита, за да могат скоро да съобщят новина, която всички чакат. През лятото приятелката на комика почти не показа своя снимка, като такива от плаж или купон категорично липсват. Анита е хубаво момиче и много обича да се снима в интернет, но през последните месеци желанието й сякаш се е изпарило. Причината е бременното коремче, което тя ще се опитва да скрие максимално дълго.

Димитър си дал ясно сметка, че ако не побърза, нищо чудно второто му отроче да е набор на внука му. Анита пък, която така и не регистрира ден трудов стаж, била идеалната булка трофей – млада, красива и готова да гледа къща и дете, за разлика от бившата Мария Игнатова, която прави всичко възможно да е непрекъснато на екран. Когато станал баща за първи път, Рачков бил твърде зает да прави кариера и да изкарва пари, затова и нямал много време за Митко – младши. Днес обаче се чувствал напълно готов да стане родител, затова с Анита не губили време, , пише "Минаха години".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Тв критик

Тв критик

27.09.2022 | 10:26

Съгурни ще бъде като баща си лигльо , шут ,и ще има тъпа....нарско предаване и поведение . Каквито родителите такива и децата.

Отговори
6 1
Какво от това

Какво от това

27.09.2022 | 10:24

Този е никой за мен един нейзвестен човек пардон Шут ,Смешник и чалгар така наричам всички такива разпространители на тъпотия и кич.

Отговори
5 1
Детето

Детето

27.09.2022 | 08:05

ще е с голяма глава като татко си, дано не е толкова лигаво.

Отговори
9 2
НОНИ

НОНИ

27.09.2022 | 08:28

Злоба злобааа

Отговори
4 3
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

27.09.2022 | 07:52

ЧЕСТИТО

Отговори
3 4

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?