Следвайте ни

Трик за мързеливи къдрици без маша

За да се събудите с прекрасна коса, можете да приложите няколко бързи трика вечер преди лягане. Много дами предпочитат да спят със спусната коса, но това само я заплита. По-добре хванете косата на хлабава опашка, преди да си легнете, за да си спестите време за разплитане на другата сутрин. Ако искате да комбинирате полезното с приятното, хванете косата си на кок. Така до сутринта ще сте оформили нежни къдрици, без да прибягвате до топлинно третиране на косъма.

Хванете косата, докато още е леко влажна, и нанесете стилизиращ продукт, преди да направите хлабавия висок кок. На сутринта ще се радвате на красиви вълни в прическата си. Ако ползвате сух шампоан, фризьорите съветват да го нанасяте още предишната вечер. Напръскайте косъма по дължина на около 15 см от корените, след това хванете косата на висок кок. По този начин ще придадете обем на прическата и ще се отървете от излишната мазнина. 

Мирослава Атмаджова

Редактор - marica.bg

Мирослава Атмаджова е завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Работила е като копирайтър в голяма IT компания. Част е от екипа на „Марица“ от 2017 г.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?