2374

Три зодии взимат трудно решение, една обира всички овации

Много настроение с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Днес ще говорите основно с хора, чието мнение е важно за вас. Така ще получите навреме полезна информация. Ще намерите отговори на въпроси, над които в последно време дълго сте размишлявали. Това ще ви помогне да определите бъдещите си действия. С каквото и да се занимавате, не бързайте.

ТЕЛЕЦ

Днес ще решавате не само своите проблеми, но и чуждите. Добре знаете какво искате и не хабите времето си напразно. Няма да ви е лесно да се разбирате с всички – понякога ще се налага да говорите неприятни неща и да не смекчавате критиките си. Имате висок творчески потенциал –дайте воля на фантазията си.

БЛИЗНАЦИ

Може да постигнете много, ако сте готови за експерименти. Дошло е време да търсите нови пътища към целите си. Готовността ви да изпробвате нещо необикновено ще окаже позитивно влияние и в работата ви, и в личните отношения. Лесно запомняте информация, и бързо й намирате приложение на практика.

РАК

Днес ще имате успех, защото не се боите от трудностите и действате решително. Емоционалното напрежение ще е голямо и вашето настроение често ще се промения. Добре, че до вас има хора, които ви разбират и подкрепят. Не пропускайте днес да научите нещо ново.

ЛЪВ

Експериментирайте и се старайте да използвате всички откриващи се възможности. Трябва да сте решителни и бързи, за да имате успех. Не губите времето си и взимате точните решения. Вашият подход ще се харева на мнозина.. Ще забележите, че околните рядко спорят с вас и често са съгласни с мнението ви.

ДЕВА

Имате шанс да постигнете отдавна поставени цели и да имате успех с новите задачи. Няма да ви е лесно. Няма как да избегнете конкуренцията и стълкновенията със силни противници. Бъдете настойчиви и не захвърляйте започнатото. Денят ще ви зарадва с добри и вдъхновяващи новини. 

ВЕЗНИ

Ден за нови идеи. В началото всички ще ви се струват отлични, но е добре да помислете върху които да поработите допълнително. Да се съветвате с някого не е задължително, нужно ви е само време, за да видите слабите места на някои от своите планове. Днес няма да ви е трудно да комуникирате. 

СКОРПИОН

В началото на деня ще имате шанс да се запознаете с хора, които ще се окажат полезни, ще ви помогнат в работата и ще ви дадат отлични съвети. После ще трябва да се състредоточите върху скучните и монотонни дела. Тук ще ви е нужна силна воля, за да доведете докрай започнатото.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще започне с недоразумения и досадни грешки. Ако успеете да подредите приоритетите си и действате според начертания предварително план, ще престанете да обръщате внимание на неприятностите. Ще разберете, че имате и финансови трудности, но не се притеснявайте, всичко е временно.

КОЗИРОГ

Всичко, което правите днес, ще привлича внимание. Това ще ви уморява, но има и нещо положително – всички ще разберат на какво сте способни. Не е изключено скоро да получите интересни предложения. Не бъдете припряни. Имате достатъчно време, да вникнете в тях и да помислите добре.

ВОДОЛЕЙ

Вярата във вашите качества ще ви помогне да се справите и с най-сложните задачи. Толкова искате успеха, че не забелязвате проблемите. И в работата, и в отношенията с близките ви ярко ще проявите лидерските си качества. Способни сте да обедините и поведете със себе си най-различни хора.

РИБИ

Отличен ден за работа. Ще успеете да решите и най-сложните задачи и да оправдаете очакванията. Ще привлечете вниманието и на началството. Подходящо време е да обсъдите важни въпроси, свързани най-вече със семейството, както и да споделите чувствата си.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?