46

Три зодии създават най-много ядове в леглото

Ако търсите дива нощ в спалнята, някои зодиакални знаци вероятно не са подходящи за вас. Докато някои астрологични знаци са известни с това, че са открити и авантюристични, когато става въпрос за секс, други предпочитат да се придържат към това, което знаят, и да играят на сигурно. Прочетете, за да разберете кои зодиакални знаци са най-консервативни в леглото. 

Рак

Раците обичат познатото и комфорта, затова са склонни да бъдат доста консервативни, когато става въпрос за секс. Раците са лоялни и предани партньори, които винаги ще дават приоритет на нуждите на партньора си пред собствените си желания, така че не очаквайте големи изненади в спалнята - или в която и да е друга стая! Но ако търсите някой, който е предан и любящ, Ракът е чудесен знак за вас.

Дева

Девите често могат да бъдат срамежливи, когато става въпрос за проучване на нови територии в леглото - или в каквото и да е друго! За Девите всичко е свързано с рутината и реда, което означава, че неща като изпробване на нови позиции или експериментиране с играчки може да не са им по вкуса. Въпреки това Девите ценят преди всичко лоялността и доверието, така че ако успеете да ги извадите от черупката им, те могат да бъдат невероятно страстни любовници.

Козирог

Козирозите са известни с това, че са практични и дисциплинирани хора, които се придържат към това, което работи най-добре за тях. Това важи с еднаква сила и за спалнята, тъй като Козирозите обичат да правят нещата по "правилния" начин и може да не оценят твърде много спонтанността или експериментите. Въпреки това Козирозите са склонни да бъдат и много лоялни партньори, така че дори и да не поемат рискове в леглото, те все пак ще направят всичко възможно, за да задоволят партньора си!

Докато някои зодиакални знаци могат да се наслаждават на експериментирането с различни видове сексуални игри или на изпробването на нови позиции от време на време, има и други, които предпочитат да се придържат към това, което знаят най-добре, и да стоят далеч от всичко твърде скандално или рисковано. Ако търсите някой, на когото може да се разчита и който няма да ви изненадва твърде много в леглото, тогава Раците, Девите и Козирозите може би са вашият идеален партньор! Само не забравяйте, че макар тези знаци да изглеждат по-консервативни от другите на повърхността, те все още имат много страст, скрита под тази стоическа външност, която само чака да бъде разгърната, пише Actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?