49

Тревожни новини от Константин, лекарите са притеснени

Константин отмени участията си до 12 октомври, като направи изключение само за концерта на Софи Маринова на 8 октомври. Явно се е стреснал доста, защото е получил сериозно предупреждение от професора, когото посещава за проблемите с гласните си струни. Той сподели за състоянието си в инстаграм, като се извини за отложените си сценични изяви, просто нямал друг избор. 

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

„Защото моя професор ми каза, че ако продължава да пея, да викам и крещя по кръчмите ще трябва да легна за трети път на операция. Спазвам хигиена на гласа - ултразвуци, физиотерапии, инхалации, и се надявам всичко да мине”, сподели Константин.

През 2013 г. оперираха гласните струни на певеца за втори път. Наложи се, след като проблемите с гласа му се възобновиха, въпреки че вече бе претърпял една интервенция. Тъкмо заради това и Коцето смятал, че втора такава ще е по-лека. Съвсем не била такава.

„Пълната упойка е най-ужасното нещо! Докато се събудиш не знаеш от кой свят идваш!”, обясни певецът тогава. Като се събудил, лекарите му казвали да диша, но дробовете му били пълни с някаква течност и Коцето се давел: „Не можех да си взема въздух”.

В продължение на две седмици той почти не говореше, контактуваше чрез социалните мрежи с фенове и приятели. Беше само на течна храна и пюрета. За щастие певецът се възстанови бързо и обеща да спазва препоръките на лекарите да щади гласа си. Само че Коцето не е намалил участията и се раздава на всяка изява, като пее на живо. Освен това и не е спрял цигарите, коментират в бранша.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Анти чалгар

Анти чалгар

16.10.2022 | 20:52

Че тоя можели да пее тоя грачи и пищи като настъпено коте .

Отговори
1 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?