Следвайте ни

Тревога във "Фермата"! Нещо ужасно се случва с падналия от покрива Миро

viber icon

Новият сезон на риалити предаването "Фермата" по bTV стартира със серия от инциденти.

Преди няколко дни Миро падна от покрива в стопанството и си контузи тежко крака. А новините към момента за състоянието му, никак не са положителни.

След обстойния лекарски преглед стана ясно, че пострадалият Мирослав има масивен оток, тежко възпаление на мускулите и наранена става. Медиците са изтеглили от крака му три спринцовки с течност. Поставили са му и стабилизираща лонгета - гипсова шина, покрита с бинт.

Заради огромния болезнен оток, в момента не може да му бъде направен ядрено-магнитен резонанс. В следващите шест дни лекарите ще чакат подуването да спадне, за да извършат процедурата. Дотогава Миро ще остане на специален режим във "Фермата" - няма да натоварва крака си и ще получи имунитет от дуел.

Мирослав е третият участник във "Фермата", който претърпя инцидент от началото на сезона. Преди него красивата състезателка по мотоциклетизъм Габриела скъса менискус, а гайдарят Стоян беше ударен от дървена талпа. Македонецът пък пострада, докато работеше върху скелето на полятата.

"Хързулнах се по покрива с резачката в ръце. За секунди реших, че е по-добре да падна на краката си, вместо по гръб или върху главата си", разказа той.

При приземяването си Миро се контузи тежко - десният му крак посиня и се поду около глезена. На последния лайф бе видно как пострадалият стискаше зъби, куцукайки, а в един момент вече сериозно го болеше и не можеше да ходи.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?