Следвайте ни

Тревога в поп фолка! Ето какво разкри неочаквано Кали

viber icon

Кали е категорична, че няма нужда от претъпкани нощни заведения, където не се спазват мерките против разпространението на коронавируса.  Според поп фолк изпълнителката дискотеките са кошмарно място, в което е претъпкано с хора и не се спазва никаква дистанция. Това обяви гневно изпълнителката пред „България днес“.

През последните седмици броят на заразените у нас расте и като причина за тревожната тенденция беше посочено отварянето на нощните заведения и футболните стадиони. Затова вчера със заповед на здравния министър Кирил Ананиев на стадионите няма да има публика, а закритите дискотеки и пиано барове затварят за неопределен период от време.

„Няма нужда от претъпкани заведения! На кой му е притрябвало да му ходят по краката и да му дишат във врата? Както и да си обърквате чашите на бара от липсата на каквато и да е било дистанция. За едно комфортно изкарване на вечерта е необходимо да има задължително 1, 5 метра разстояние между клиентите, а не спиране на живота“, коментира Кали, пише „България днес“.

Хонорари
„Друг е въпросът с избиването на хонорарите на всички работещи в сферата на нощния живот. Може би това е още един хубав повод да се отсеят можещи от неможещи във всеки един аспект и да започне да се прави нещо наистина стойностно, което да си заслужава високия хонорар. Имам предвид всеки работещ през нощта – от сервитьор до звездите, които се канят в клубовете. Така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Това е мое мнение, с което не ангажирам никого“, допълва поп фолк изпълнителката.

За коронавируса
„Коронавирусът е нещо, с което трябва да се научим да живеем. За съжаление, не е само той! Има толкова заболявания, които могат да се предадат по въздушно-капков път и които са опасни за здравето на човека, но за това не се споменава и дума. Хубаво е ние, хората, да помислим за по-сериозна хигиена и за дистанция помежду ни, колкото и да не ми се иска да го казвам. Аз съм от тези, които високо ценят прегръдката като израз на добри чувства и намерения, но за съжаление, светът вече не е това, което беше, и никога няма да бъде същият.

 С присъщия ми оптимизъм обаче намирам нещо хубаво и в това, а именно, че така ще можем да подберем кръг от хора около нас, които истински заслужават близостта ни, и ще остойностим близостта помежду ни“, казва още Кали.

Коментари (1)

Оня

Оня

13.07.2020 | 09:59

Пак ли са я изнасилили случайно. Или чака трийсто дете

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?