Следвайте ни

Тревога: Тези 5 зодии са изключително опасни

Всеки човек понякога губи своя нрав и, умишлено наранява друг човек. Въпреки това, според астрологията, хората, родени под определени знаци на зодиака, са по-склонни към жестокост и отмъщение към околните. Те могат умишлено да наранят.     Ето 5 зодии на зодиака, които са по-склонни да нараняват други хора.

 

Скорпион

 

Представителите на зодията, са може би най-жестокият знак. Те са майстори, които манипулират хората, за да получат това, което искат. Те са доста безчувствени и, като правило, не са надарени с голяма способност за съчувствие към хората.

 

    Наред с това, представителите на този знак са предубедени, срещу повечето хора и ако чувстват, че нещо не е наред, е малко вероятно да успеят.

 

Рак

 

Ако Ракът се чувства застрашен и по начин, че губи нещо или някой, който обича, той ще направи всичко, за да се противопостави на ситуацията. В такива моменти представителите на този знак могат да станат много жестоки. Те инстинктивно знаят, къде да нанесат удар, за да причинят най-голяма болка на насилника.

 

        Изглежда раците не се страхуват от последствията на своите действия и реагират без много да го мислят. Често, след това, се чувстват виновни или разкаяни. Те безспорно са една от 5-те зодии, които причиняват най-много болка.

 

Козирог

 

Козирозите прибягват до жестокост, ако това им помага да се движат нагоре по стълбата на кариерата или дори да се справят с друг нарушител.

 

В такива моменти изглежда, че Козирогът се наслаждава на своето нещастие и след това щастливо разказва историята за това как е отмъстил на своя насилник. Това си е доста жестоко, ще се съгласите, нали?

 

Овен

 

      Овенът може да бъде жесток в своите изрази. Когато представителите на този знак се ядосат или разстроят, те не мислят дълго над собствените си думи. Те изразяват всичко, което чувстват, по най-жесток и ясен начин, без да мислят за това, каква болка могат да причинят на друг човек.

 

Всеки, който иска да се състезава с Овен, трябва да е готов да почувства отровните изрази и дори да бъде залят с мръсотия. Веднага, щом Овенът осъзнае и постигне гледната си точка, отново ще стане весела и очарователен.

 

Лъв

 

Лъвовете са харизматични и им е трудно да не обичат. Ако Лъвът се чувства застрашен или конкурентен, той няма да се поколебае да разкъса врага на парчета. Така, идеята да преминете пътя на този знак или дори просто да се държите неприятно с него, определено не е най-добрата идея.

 

Вече знаете за 5-те зодии, които причиняват най-много болка. Ако имате връзка с такъв, то опитайте се да влезете под кожата му и да го принудите нежно да ви заобича! Всичко това, разбира се, без да го наранявате, за да не усетите ответния удар!       Източник: actualno.com

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?