3906

Трета сватба за късмет! Известни певици ще са шаферки на фолк дивата Роксана, ето кои са

Това ще й е трета сватба. Е, дано й е на късмет! Известни певици ще са шаферки на фолк дивата Роксана, ето кои са 

 

Фолк певицата Роксана ще се жени за трети път. На 15 юни ще се врече във вярност на бизнесменът Неч, а за място на събитието са избрали заведението на Галена и Галин в Арбанаси. 

Шаферките на Роксана са все известни певици, а роклите им вече са ушити. 

 

За свои шаферки Роксана е избрала най-близките си колежки - Емануела, Ариа, Диона, Теди Александрова и Гери-Никол. А събитието ще бъде в заведението на Галена и Галин, тъй като новият мъж на Роксана и този на колежката й членуват в рокерската група "Hells Angels". 

 

 

Емануела

 

"Това ще ти е трети и последен, иначе те пребивам", казва Неч на Роксана, която изглежда е много непостоянна във връзките си и бързо се насища на мъжете до себе си. Но нейни приятели издават, че за първи път я виждат толкова щастлива и силно вярват, че най-накрая е намерила истинската любов и човекът, с когото ще остарее. 

 

Теди Александрова

 

Както е добре известно, зад гърба си 38-годишната певица има два брака и две момчета. Бизнесменът Неч също има момченце от предишен брак. Именно неговият син без да иска ги събрал. Неч живее в Германия и затова любимата му често е при него заедно с малкия Сашко.

 

Големият син на фолк певицата пък, Даниел, който вече е на 23, се чувства явно достатъчно самостоятелен вече и също обмисля да направи голямата крачка в живота си, а именно - да се ожени, пише show.blitz.bg.

 

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?