Следвайте ни

Трета маска падна в "Маскираният певец", разкриха и Ангела

viber icon

Трета маска падна в шоуто "Маскираният певец". Певицата и дизайнер Есил Дюран се оказа скритата звезда зад впечатляващата маска на Ангела.

  „Беше страхотно и много вълнуващо преживяване. Беше много трудно и през цялото време се чудех как да изляза от себе си и да направя нещо различно, за да не ме познаят.“, сподели Есил,  която до последния момент оспорваше своето място в артистична надпревара заедно с Булката и Плашилото.

Ангелът успешно заблуди Панела на шоуто, който в първите предавания имаше истински съмнения, че именно Есил седи зад черните крила, но след това всички се отказаха от тях.

Вокалните и артистични битки на сцената този път се разиграха между Ангелът и Баба Яга, Булката и Светлината, Златният и Плашилото.

Новите улики добавиха и нови имена в предположенията на панела. Сред потенциалните участници зад маските се наредиха Асен Блатечки, Lady B, Стефан Илчев, Евгени Минчев, Китодар Тодоров и други.и

По време на четвъртата вечер на сцената се завърна отново костюмът на Пчелата, представен от певицата Йоана. „Това шоу е истинска магия и няма да повярвате колко стриктно се пази всичко!“, разказа тя за емоцията от участието си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?