71

Треска за злато и любов! Красавица накара Иво Танев да се изчерви с тази СНИМКА

Иво Танев получи изненадващо обяснение в любов, което го накара да се изчерви. А той отговори подобаващо на въпросната жена, която след дълго чакане реши да признае за чувствата си. 

Думите на жената се изляха под стара снимка на Иво Танев, която сподели от шоуто "Треска за злато" - предаването, което стартира преди точно 20 години. 

"На този ден, преди 20 години, в ефира на bTV, на живо стартирахме предаването "Треска за Злато", спомня си Танев. 

"Колко бях влюбена в теб... идея си нямаш, как бързах да се прибера от работа, за да те гледам. За миг не съм допускала тогава, че ще имам чест да си ми приятел! Бъди и успявай! Можеш", обясни му се Павлина Григорова в социалните мрежи. Той й отвърна, че е сладка и й изпрати въздушна прегръдка. 

"Моето красиво момче! Сякаш вуйчо виждах на младини, толкова приличаш на него! А той беше такъв красавец, всички жени бяха влюбени в него! Светла му памет! Не пропусках предаване за да ти се радвам", коментира пък негова роднина. 

От коментари става ясно, че предаването не е забравено. Оказва се любимо на много хора, които недоумяват защо се наложи свалянето му от ефир, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Paula Fox

Paula Fox

28.05.2022 | 17:13

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
0 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?